Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2020 » Лютий » 26 » Студія Юрка Гуцуляка створила дизайн пакування для лінійки спредів Olkom

Розміщення новин компаній

Студія Юрка Гуцуляка створила дизайн пакування для лінійки спредів Olkom

В січні 2020 року Olkom Group запустив виробництво рослинно-вершкових спредів, дизайн пакування яких створила студія відомого українського дизайнера Юрка Гуцуляка. Основним завданням в ході розробки дизайну було досягнути певної інноваційності в межах доволі консервативного сегмента. Необхідно було привернути увагу, викликати довіру та відмежуватися від конкурентів: як звичайного спреду так і масла.

Особливість дизайну спредів Olkom — це композиція, яка дозволяє довільно перевертати пакування. При цьому зберігається впізнаваність, читабельність та естетичність. Таким чином, упаковка має виглядати привабливо та зрозуміло у будь-якому положенні, а ще це дозволить уникнути ризиків хаотичного розміщення на торговельних полицях.

«Дизайн поєднав так звану «молочність» та «рослинність», а ще передав сільську атмосферу смачної та натуральної їжі. Джерелом натхнення слугували традиційні народні промисли, зокрема «Петриківка». Проте ми дещо переосмислили та осучаснили добре відомі орнаменти, зробили їх крос-культурними, близькими не лише українцям», — розповідає Юрко Гуцуляк.

Головна задача, яка постала перед командою Olkom — це повністю змінити відношення до рослинних спредів в Україні. Високоякісний спред може цілком конкурувати з маслом завдяки зниженому вмісту холестерину та відсутності транс-ізомерів. На Заході рослинно-молочні суміші вже давно завоювали довіру ринку, в той час як українські споживачі все ще сприймають їх упереджено. Основні причини — відсутність об’єктивної інформації та насиченість ринку низькоякісними замінниками масла.

Варто відзначити, що дизайн упаковки рослинно-вершкових спредів Olkom, який створив Юрко Гуцуляк, увійшов в топ кращих графічних дизайнів на платформі Behance — найбільшому співтоваристві фотографів, дизайнерів та ілюстраторів. Також нагадаємо, що новинки Olkom «Селянське» 72,5% і «Вершкове» 60,0% вже можна побачити на полицях супермаркетів України.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 395 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz