Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2020 » Березень » 19 » Супермаркеты изменили график работы

Розміщення новин компаній

Супермаркеты изменили график работы

Мережеві оператори Fozzy Group і Novus прийняли рішення скоротити регулярний графік роботи супермаркетів через введення обмежень руху громадського транспорту в деяких населених пунктах, повідомляє видання UBR.ua.

"Ми прийняли рішення скорегувати регулярний графік роботи деяких некруглосуточного магазинів і зменшили на годину час їх відкриття і закриття. Тепер майже 180 супермаркетів "Сільпо" працюватимуть з 9:00 до 22:00, щоб наші колеги могли безперешкодно дістатися на роботу і додому" , - повідомила керівник департаменту корпоративних комунікацій Fozzy Group Ніна Міщенко.

За її словами, новий графік не вплине на доступність товарів і сервіс для покупців.

"Ми активно працюємо, щоб полки були повними, а на складах була достатня кількість продукції. Актуальні години роботи супермаркетів рекомендуємо дивитися на сайті компанії, є кілька супермаркетів, які закриваються о 21:00 та 21.30", - додала вона.

Прийняв рішення скоротити час роботи своїх магазинів і ритейлер Novus.

"Звертаємо вашу увагу, що з введенням додаткових заходів і обмежень руху громадського транспорту компанія Novus вимушено тимчасово змінює графік роботи магазинів мережі", - повідомила прес-служба компанії в Facebook. І додала, що з 18 березня торгові точки мережі Novus працюють з 9:00 до 22:00.

Крім того, рітейлер опублікував оголошення про пошук постачальників масок і дезінфекторів.

"Шукаємо постачальників: захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів, безконтактних термометрів ... Зменшити ризики інфікування в стінах Novus, а також за його межами можливо тільки за умови наявності необхідного обладнання, а саме захисних масок, респіраторів, дезінфекційних засобів і термометрів", - йдеться в повідомленні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 694 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz