Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Лютий » 6 » ТБ "Українська енергетична біржа" відкриває новий напрямок — "Добрива".

Розміщення новин компаній

ТБ "Українська енергетична біржа" відкриває новий напрямок — "Добрива".

Українська енергетична біржа розпочинає продажі за напрямком "Добрива". Запуск нового напрямку пов’язаний з виходом на електронні торги ПАТ «Аграрний фонд». На сьогодні у закупівлі добрив зацікавлені як агрохолдинги, так і невеликі сільськогосподарські підприємства.

Головними перевагами купівлі добрив на біржі шляхом проведення електронних торгів є прозоре ціноутворення, що виключає людський фактор, та широкий доступ учасників до торгів.

“Торгівля добривами на біржі дозволить постійно підтримувати ринкові ціни, стимулювати конкуренцію, і таким чином сприяти сталому розвитку аграрних підприємств та аграрного сектору в цілому”, — говорить генеральний директор ТБ "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко.

Щоб взяти участь у торгах необхідно подати заявку на сайті та пройти акредитацію. Ознайомитись з вимогами та пройти акредитацію можна за посиланням.

Перші торги за напрямком "Добрива" від ПАТ «Аграрний фонд» заплановані на 07.02.2020. На продаж виставлено Амонію нітрат (селітра аміачна) та Карбамід, марки Б загальною кількістю більш ніж 22 тис. тонн.

Українська енергетична біржа зацікавлена у довгостроковій та плідній співпраці з нашими клієнтами. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та супроводжувати нових учасників торгів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 391 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz