Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2019 » Лютий » 18 » У Чернігові відкривається оновлений магазин MOYO

Розміщення новин компаній

У Чернігові відкривається оновлений магазин MOYO

Купувати техніку та електроніку в Чернігові стане простіше і приємніше. У ТРК «МЕГА Центр» після масштабного оновлення відкривається магазин MOYO.

Тепер в чернігівському MOYO крім персональної електроніки представлена побутова техніка, а також товари для особистого користування. Крім того, в магазині знаходиться стійка pick-up, на якій можна отримати замовлення, оформлені через сайт moyo.ua.

Офіційне відкриття відбудеться 14 лютого, проте вже сьогодні магазин працює в тестовому режимі. Покупців чекають спеціальні ціни на смартфони, аксесуари, портативну акустику та інші товари. Крім того, до кінця тижня в рамках програми лояльності всім покупцям будуть нараховуватися підвищені бонуси.

MOYO в Чернігові став першим регіональним магазином, відкритим в новому форматі, який в компанії характеризують чотирма словами: «швидкість, комфорт, зручність та довіра». Тепер торгова точка зонуванням нагадує квартиру, роблячи її більш затишною. Вперше цей дизайн був реалізований у вересні минулого року в столиці, де вже працюють чотири магазини в новому форматі.

«Ми провели титанічну роботу в пошуку кращих світових напрацювань у рітейлі, створивши особливий формат, і впевнені, покупці гідно його оцінять. Кожен куточок нового магазину зонований, і знайомить з найсучаснішою технікою. Всі пристрої доступні для тестування, а наші консультанти допоможуть з налаштуванням і навчать користуванню», — розповів CEO MOYO Андрій Барашенко.

Магазин MOYO знаходиться за адресою пр-т Миру, 49, ТРК «МЕГА Центр», 1-й поверх.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 513 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz