Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Липень » 31 » У Києві запустився сервіс Wouch - агрегатор ваучерів формату "1+1" в закладах

Розміщення новин компаній

У Києві запустився сервіс Wouch - агрегатор ваучерів формату "1+1" в закладах

У розвиток компанії в Україні планують вкласти 30 млн грн

29 липня 2020 р в Києві почав роботу сервіс нового для України формату - агрегатор спеціальних пропозицій від ресторанів, барів, салонів краси та інших компаній, які пропонують +1 безкоштовну послугу для жителів міста. Це додаток, який можна завантажити безкоштовно.

ІДЕЯ ТА ВЛАСНИКИ

Прабатьком додатку Wouch став сервіс The Entertainer, який більше 6 років працює на ринку ОАЕ і має 1 млн активних користувачів.

Власники проекту - інвестори з Еміратів, у яких в портфелі декілька IT-проектів на Близькому Сході. Сервіс WOUCH! для інвесторів - пілотний проект в Україні. У планах власників - охопити всі великі міста України, а протягом року запустити додаток в декількох країнах Східної Європи.

БІЗНЕС-МОДЕЛЬ

Особливістю програми Wouch є те, що сервіс доступний у форматі передплати (на 1 або 3 місяці), за період дії якої можна використовувати всі доступні ваучери від закладів в необмеженій кількості. Наприклад, +1 безкоштовна страва з основного меню, +1 абонемент в спортзал, +1 послуга масажу або ж +1 квиток в зоопарк. Компанії з ваучерами згруповані за розділами: Ресторани, Краса, Розваги, Сервіси і Шопінг. На старті відкриті 3 перших розділи.

Щоб активувати ваучер "1 + 1" та отримати другу безкоштовну страву або послугу треба:

Вибрати заклад
Під час відвідування сказати адміністратору / офіціантові, що у вас є ваучер
Адміністратор вводить пін-код і ваучер активується


Передплачуючи місяць користування сервісом, клієнт отримує ексклюзивні ваучери в форматі "1+1" у всіх закладах-партнерах. Це означає, що купуючи страву в ресторані або обслуговуючись в салоні краси, другу послугу можна отримати безкоштовно, якщо пред'явити ваучер в додатку.

КОМПАНІЇ-ПАРТНЕРИ

На момент запуску в додатку активні понад 400 ваучерів від 120 компаній з пропозиціями "2 за ціною 1", "послуга в подарунок", "ексклюзивна знижка". Кожного дня додаються від 5 до 10 партнерів.

У списку компаній також доступні ваучери від ресторанів Mafia (друга піца та рол в подарунок), Tiesto Grill, BAO, NAM, Файна Фамілія, Mira Cafe, KAMA, Cливки общества і навіть City Beach Club, який дає безкоштовні алкогольні напої при оренді шезлонгів.

Владислав Сень, СЕО сервісу WOUCH:

"На українському ринку немає компаній, які б працювали в подібному форматі. Наш додаток - це бібліотека "плюшок" для молодого і активного киянина, який хоче і готовий отримувати більше. Вартість однієї щомісячної передплати окупається в момент використання першого ж ваучера.

Наша місія - допомагати закладам залучати нових клієнтів, які залишаться з ними надовго (при цьому всі витрати на рекламу ми беремо на себе), а жителям міста - досліджувати нові цікаві місця і отримувати більше послуг за ті самі гроші. "

На старті сервіс додає партнерів безкоштовно. Ніяких абонплат або комісій немає. Заявки приймаються від компаній в сферах HORECA / Beauty & SPA / ENTERTAINMENT / HOSPITALITY / RETAIL, в тому числі від сервісів з різного роду послугами: хімчистки, автомийки, СТО, сервісні центри та ін. Залишити заявку можна на сайті http://partners. wouch.com.ua/

До кінця року сервіс планує запуститися також в Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі.

МОНЕТИЗАЦІЯ

Ціна за щомісячну передплату в додатку стартує від 59 грн на місяць. Але є і безкоштовний тестовий період - можливість використати 3 будь-яких ваучери протягом 14 днів з моменту реєстрації. Без доплат і будь-яких списань.

За допомогою промокоду wouch2020 (діє до 10.08.20), можна підключити безкоштовну передплату на 30 днів і оцінити зручність сервісу.

До кінця року проект планує запуститися в Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 538 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz