Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2016 » Серпень » 8 » У мережі ресторанів «Сушия» новий генеральний директор

Розміщення новин компаній

У мережі ресторанів «Сушия» новий генеральний директор

30 липня 2016 року Антон Ходисько офіційно зайняв посаду генерального директора мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия».

Антон Ходисько прийшов до компанії у 2010 році на позицію директора з інформаційних технологій, а у 2014 році обійняв посаду керівника департаменту розвитку «Сушия». З першого дня роботи розвивав компанію у складі ради директорів.

Свою роботу на новій посаді Антон Ходисько планує розпочати з комплексного аналізу позицій мережі «Сушия» на ресторанному ринку України, оновлення бачення та стратегії розвитку компанії.

«Посада генерального директора одного з найбільших мережевих ресторанів в Україні і найбільшої японської мережі – це серйозний виклик і величезна відповідальність перед співробітниками компанії та її акціонерами, які я свідомо і з радістю приймаю, – зазначив Антон Ходисько, генеральний директор мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия». – Компанія для мене – це не просто робота і комфортне місце для розвитку. За 6 років моєї діяльності «Сушия» і наша команда стали невід'ємною складовою мого життя та постійним драйвером нових звершень і досягнень. Упевнений, що на новій посаді їх буде ще більше – я докладу до цього максимум зусиль. На нас чекають нові перемоги, відкриття, розвиток і зростання! Що ж залишиться незмінним, так це злагоджена командна робота над тим, що ми вміємо найкраще – годувати наших гостей смачними та якісними стравами японської кухні та створювати для них особливу атмосферу».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1030 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz