Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Вересень » 28 » Україна відправляє перший контейнерний поїзд з експортом до Китаю

Розміщення новин компаній

Україна відправляє перший контейнерний поїзд з експортом до Китаю

Україна 28 вересня 2021 року відправляє перший контейнерний поїзд з експортом до Китаю. Про це повідомляється на сайті «Укрзалізниці», пише Mind.UA.

«Зі станції Київ-Ліски 28 вересня відправиться перший в історії незалежної України контейнерний поїзд з експортним вантажем за маршрутом Україна – Китайська Народна Республіка», – зазначається у повідомленні.

Згідно з повідомленням, проводжати поїзд будуть представники Кабінету міністрів України, посол Китаю в Україні.

За даними Міністерства інфраструктури України, міжнародний залізничний маршрут Китай-Європа відкрився у березні 2011 року і за 10 років обсяг вантажних перевезень зріс майже у 600 разів.

Як повідомлялося, Китай почав замінювати морські перевезення залізничним транспортом: в Європі виник підвищений інтерес до китайських товарів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 512 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz