Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2014 » Квітень » 30 » Україна зупинила епідемію СНІДу, але може втратити цей здобуток

Розміщення новин компаній

Україна зупинила епідемію СНІДу, але може втратити цей здобуток

За результатами минулорічної діяльності в сфері подолання епідемії ВІЛ/СНІДу Україна вперше досягнула значного поступу. Україні вперше вдалося зупинити ріст нових випадків СНІДу та смертності від цієї хвороби. Відповідні зрушення свідчать про успішність лікувальних програм, які впроваджує Україна, розширення яких вимагали активісти протягом останніх п’яти років. Разом з тим, якщо Україна не продовжить фінансувати розширення лікувальних програм, то ці здобутки будуть знівельовані розвитком епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні. Питання подолання епідемії України є важливим з огляду як і на величезну кількість хворих, які потребують лікування, догляду та підтримки (за оціночними даними в Україні проживають 240 000 ВІЛ-позитивних людей), так і на те, що особи працездатного віку (25-49 років) становлять дві третини всієї спільноти ВІЛ-позитивних громадян України. Разом з тим, саме особи 25-49 років найчастіше (85%) помирають від СНІДу.

Представники ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» та Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань під час прес-брифінгу дадуть вичерпну відповідь на наступні запитання:
• Яким чином Україні вдалося досягнути таких зрушень?
• Які ризики для України матиме зупинка розширення лікувальних програм?
• Які пропозиції для підтримки позитивного тренду готові надати активісти Урядові України?

В брифінгу візьмуть участь:
• Володимир Жовтяк – голова Координаційної ради ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»;
• Олена Єщенко – заступник голови Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань.

Брифінг відбудеться 30 квітня о 14:00 в Українському кризовому медіа-центрі за адресою Київ, готель «Україна», 3-й поверх / вул. Інститутська 4.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 2576 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz