Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2022 » Січень » 4 » Вони ще й співають: Перевершники «Сільпо» зачитали крафтовий реп про багет «Софіївський»

Розміщення новин компаній

Вони ще й співають: Перевершники «Сільпо» зачитали крафтовий реп про багет «Софіївський»

«Сільпо» не приховує своїх талантів. Якщо крафтярам є чим здивувати, а у Перевершників співає душа – чом би не поєднати чудові вміння? Так подумали у компанії і відправили своїх здібних хлопців до студії звукозапису. В результаті радіоефір супермаркетів доповнили креативні хіти власного виробництва.

Нещодавно у «Сільпо» з'явилася чергова фантастична новинка – багет «Софіївський». Пекарі поєднали два види солоду, картоплю, соняшникове насіння та дрібку душевної магії, щоб створити ароматний та хрусткий хліб до улюблених страв.

Новачок відразу припав до серця цінителям оригінальних смаків. Але як познайомити з диво-хлібом усіх шанувальників мережі, щоб новинка не залишилась поза увагою?

Щоб здивувати й розважити Гостей, вирішили піти нестандартним шляхом – записати реп! Чом би й ні, адже серед Перевершників так багато талановитих працівників. Запропонували проявити себе всім охочим, і за кілька днів креативні хлопці повернулися з трьома реперськими крафт-хітами про Софіївський багет.

Авторами неочікуваної мінізбірки стали працівники «Сільпо» з різних міст України. Один із них – Олександр Кабан, кухар Resto магазину в Харкові за адресою вул. Пушкінська, 2. Це його голос ви чуєте, коли підспівуєте «Завітав я у «Сільпо», бачу я печений хліб...». Олексій Завгородній – ЗЕД-бухгалтер київського офісу. Він вітає вас у магазинах мережі і ділиться рецептом багета «Софіївський» у своїй пісні. А також Віталій Сокол – заступник керуючого магазином у Запоріжжі за адресою вул. Руставі, 1г. А його пісню, в якій він порівнює новенький багет з бенгальським тигром, можна почути далеко за межами рідного міста.

У драйвових композиціях кожен з авторів на свій манер розповів про крутий рецепт та особливості приготування нової випічки. Вийшло цікаво та весело! Качає? Смакує!

Результат так сподобався, що власних реперів негайно відрядили до Києва. Там у студії звукозапису зробили аранжування та записали треки. Тепер голоси талановитих хлопців зазвучали у залах «Сільпо», а Гості можуть не тільки оцінити новий хлібчик, а й глибше зрозуміти цінності звичайних співробітників із творчою душею. А саме – бажання перевершувати самих себе та вміння веселитися на повну.

«Сільпо» пишається своїми працівниками, які об’єднуються у велику команду Перевершників. Сьогодні вони працюють для наших Гостей у 80 населених пунктах країни і понад 320 супермаркетах. Щодня вони дарують нові враження, приємний сервіс та захоплюючий досвід. Саме їхніми руками твориться найкраща духмяна випічка за складними рецептами, смачне морозиво або пікантні сири. І коли думаєш, що кожен з них проявив себе максимально – вони знову й знову дивують і перевершують себе.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1277 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz