Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2017 » Травень » 10 » Вперше в історії Євробачення минулорічний переможець виступатиме тричі

Розміщення новин компаній

Вперше в історії Євробачення минулорічний переможець виступатиме тричі

Організатори Євробачення-2017 підготували для шанувальників конкурсу багато сюрпризів. Переможниця конкурсу Джамала виступатиме у першому півфіналі двічі, а у фіналі – з прем’єрою пісні.

"Ідея пісенного конкурсу Євробачення-2017 в тому, щоб показати розмаїття України, – сучасної країни з багатими традиціями, – розповідає шоу-продюсер пісенного конкурсу Євробачення-2017 Крістер Бйоркман. – Щороку організатори створюють унікальну творчу концепцію шоу. Відкриття першого півфіналу в Україні почнеться з демонстрації відеоролика, що показує красу та унікальність українського народного костюму. І щоб доповнити концепцію розмаїття, ми запросили сучасного мультиартиста МONATIКa. А хедлайнером першого півфіналу стане Джамала. З року в рік концепція відкриття Євробачення змінюється. Інколи шоу відкривають минулорічні переможці, а цього року, так само, як було у Данії та Азербайджані – інші талановиті артисти".

Під час першого півфіналу Джамала виступатиме із симфонічною версією пісні "1944", яка була спеціально створена для шоу Євробачення в Україні, а також виконає написану у співпраці з етно-хаос колективом "ДахаБраха" композицію "Заманили".

А у фіналі відбудеться світова прем’єра композиції Джамали "I Believe in U", яку співачка виконає разом із артистами зі своєї команди у талант-шоу "Голос країни".

"Ми безмежно вдячні Джамалі за її перемогу на Євробаченні у Швеції і за те, що це свято в Україні відбувається завдяки їй. Саме тому вперше в історії конкурсу Євробачення минулорічна переможниця виконає аж три композиції: дві у півфіналі 9 травня, одну – у великому фіналі – 13 травня. Одна з пісень, що виконуватиме Джамала, випадає на рекламну паузу. І тому одну з пісень у виконанні Джамали не побачать в тих країнах, де ефір конкурсу перериватиметься на рекламний блок. Але це нормальна практика, і вона регламентується мовником кожної країни окремо", – розповідає виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 685 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz