Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Травень » 19 » XXV Всеукраїнський День Логіста в Києві 27-28-го травня 2021 року!

Розміщення новин компаній

XXV Всеукраїнський День Логіста в Києві 27-28-го травня 2021 року!

TradeMasterGroup організовує XXV Всеукраїнський День Логіста.
Конференція відбудеться 27-28-го травня 2021 року, м.Київ, Кільцева дорога 70, Дизайн-готель Road.

Всеукраїнський День Логіста з року в рік чекає кожен логіст, який хоч раз побував на цій конференції. Захід став для багатьох директоров логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися здобутками, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Більше 250 керівників з логістики зберуться на головній, наймасштабнішій події логістики 2021 року!

Провідні компанії України підтримують проведення Всеукраїнського Дня Логіста: Logistic Forklift, InterCargoTruck, FaamLithiumTechnology, UVK just-in-time, LADING.EU, Quantum International, Богач Плюс, Codeska, YouCoach і ін.

Серед участників Дня Логіста 2021:

Компаниї рітейлери, виробники, дистриб’ютори :

Сперко Україна, Аграна Фрут Україна, БаДМ, ФАСТ ПАК, Галнафтогаз, Fado, ЭпицентрК, ЖЖУК, Фіно Верде, МД Фуд Сервіс, МД Альянс Груп, Галичфарм, АТБ-МАРКЕТ, Імперіал Тобакко Продакшн Україна, ГК Алло,САВ-ДІСТРИБЬЮШН(Фокстрот), Сільпо-Фуд, Руш(сеть ЕВА), ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ(сеть АЗС WOG), Штраус Україна и др.

Компанії постачальники рішень і послуг для логістики: ЛОГІСТИК-ПЛЮС, ЛЕІДІНГ, Мак-Авто,ЕКОВІС ЛОДЖИСТІКС УКРАЇНА, Богач Плюс,Совтес, Global Logistics, КОНСАЛТИНГ ФОР РИТЕЙЛ,Алерс Логистик Украина, СКЮ Логистик, Нова Пошта-Центр, ИнтерКаргоТрак, И-Логистика,СОТАСС,Cushman & Wakefield, Глобал Оушен Линк,ЕНЕРДЖІ ГМБХ, Мантіс Україна, WareTeka, Незалежне Митне Агентство, Pro-consulting, РК-Транс, Монтажбудюг, ССК и др.

В рамках конференції Ви:

- Обміняєтесь один з одним передовим досвідом;
- Дізнаєтеся прогноз розвитку ринку вантажоперевезень в Україні;
- Відкоригуєте свої бізнес-процеси, щоб скоротити витрати на логістику;
- Зможете провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами;
- Спільно з колегами зможете посилити розвиток ринку логістики в Україні;
- Побачите професійне шоу водіїв навантажувачів.

Традиційно конференція буде поділена на 3 блоки: Аналітика ринку логістики в Україні; Складська логістика; Транспортна логістика.

В рамках Всеукраїнського Дня Логіста учасників чекає 2 дня насичених інформативних виступів від кращих спікерів - діючих директорів з логістики, власників логістичних компаній і провідних незалежних експертів в побудові логістичних ланцюжків.

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ:

- Аналіз ключових показників ринку складської нерухомості, обсяг орендованих складських приміщень і потенціал ринку складської нерухомості, перспективи розвитку логістичної нерухомості, вартість, території, введення в експлуатацію по регіонах розповість Дмитро Пасенков, керівник департаменту промислової логістичної нерухомості компанії Cushman & Wakerield;

- Виступ від Ігоря Гриша, начальника Відділу операційної логістики «Імперіал Тобакко Продакшн Україна» на тему: «Впровадження висотного автоматизованого складу, результати роботи через 6 років»;

- Валерій Губарєв - провідний експерт компанії «Незалежне Митне Агентство» розповість про автоматизацію митних процесів зовнішньоекономічної діяльності в міжнародній торгівлі. У своєму виступі спікер торкнеться теми нової комп'ютеризованої системи транзиту (NCTS) в Україні, впровадження ІТ-системи митного оформлення вантажів підприємствами зі статусом АЕО - без присутності митника; автоматичне митне оформлення за принципом "мовчазної згоди".

- Майстер-клас від Євгена Нікушина, директора з логістики компанії Fado «Як знайти гроші на складі при роботі з витратникми матеріалами і заощадити до 30% бюджету»;

- Ігор Литвиненко, директор з розподільчої логістики «БаДМ» проведе для учасників аналітичний екскурс навколо досвіду компанії в темі «Результат впровадження Вузькопрохідного складування»;

- Тетяна Пашкіна, HR-експерт розповість про ключові показники успішної реалізації персоналу в роботі, аналітику ринку праці в логістиці сегментація і метрики, що впливають на роботу з персоналом; інвестиції в людський капітал;

- Олександр Демченко, директор компанії «І-Логістика» торкнеться теми «Оптимізація складської логістики: WMS систем Logistics Vision Suite» - кейс компанії по впровадженню, факапи і досягнення компаній, які досягли успіху в даному питанні.

- Представники компанії Веартека, Андрій Чернявський, Commercial Director і Марі Чуркіна, Business Development Manager з власного досвіду розкажуть як бізнесу оптимізувати складську логістику, а 3PL вирішити проблему порожніх площ на складі.

- Ярослав Бідняк, керівник напрямку автоматизації компанії «Склад Сервіс Київ» виступить з доповіддю на тему: «Як автоматизація прискорює процес комплектації / консолідації замовлень на складі».

- Про аналіз ринку вантажоперевезень України і основні тенденції на ринку логістики розповість аналітик компанії Pro-consulting, Крістіна Бровенко.

- З темою: «Оптимальна побудова логістичної системи» виступить Богдан Яковленко, директор з логістики «Епіцентр К».

- Вероніка Зеленська, керівник транспортного напрямку мережі магазинів EVA детально розкриє тему: «Бізнес процеси організації та управління доставки кінцевому споживачеві», торкнеться проблеми поставок і запропонує цікаві варіанти рішень.

- Володимир Гусак, асоційований партнер Global Ocean Link виступить з доповіддю на тему: «Міжнародний Контейнерний поїзд UA-EU. Перспективи на 2021 », торкнеться аспектів міжнародної торгівлі між ЄС і Україною, запропонує інтермодальні рішення для України.

- Chief Marketing Officer «Вантаж-Логістика», В'ячеслав Левченко в своєму виступі розкриє тему: «Особливості організації роботи останньої милі».

- Докладним кейсом впровадження тендерних процедур поділиться Віктор Філоненко, директор «Автотранском» і виступить з темою «Оптимізація витрат на обслуговування власного автопарку».

- Володимир Бондарєв, експерт в галузі управління товарними запасами в національних роздрібних мережах розповість про підводні камені ABC-аналізу в управлінні товарними запасами, розгляне АВС-аналіз з математичної точки зору.

- CEO SK Group EU, Chief Logistics Officer Yarych, Юрій Свірський, стане спікером з темою: "Оптимізація ланцюжка постачання з допомогою автоматизації та імітаційного моделювання. Кейси впровадження в українських компаніях ».

В рамках конференції Вас чекають спецпроекти:

- Виставка рішень і послуг для логістики - традиційно в рамках Конференції Всеукраїнський День Логіста проходить виставка рішень і послуг, а також обладнання і техніки для логістики. Кращого способу представити свою компанію перед потенційними партнерами на конференції складно уявити!

- Тематичні майстер-класи з логістики - 15 тематичних виступів керівників логістики. Тематичні майстер-класи пройдуть в перший і другий день.

Якщо ви керівник компанії або директор з логістики, провідний логіст компанії, участь в Головній Галузевій події Логістики переверне Ваше бачення і підштовхне до оперативних змін і дасть план перших кроків оптимізації логістичної складової вашого бізнесу!

Встигніть забронювати місце для Вашої компанії на головному заході логістики України!
Для реєстрації перейдіть за посиланням ТУТ, за детальною інформацією звертайтесь також за телефоном +380 (67) 828-22-59, Алёна

Компанія-організатор TradeMasterGroup стала переможцем у Національній Премії «Вибір споживача 2020» і отримала перемогу як кращий постачальник товарів і послуг 2020.
______________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 797 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz