Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Травень » 28 » За підтримки «Параллели» стартував Чемпіонат Донецької області з Drag Racing 2019

Розміщення новин компаній

За підтримки «Параллели» стартував Чемпіонат Донецької області з Drag Racing 2019

Початок травня в Маріуполі ознаменувався грандіозною подією – за підтримки Управління молоді та спорту міської ради відбулось відкриття сезону перегонів 1-го етапу Чемпіонату Донецької області Drag Racing 2019. Організацією заходу займалися представники суспільної організації «Автолюбители Мариуполя», Федерація автолюбителів та автоспорту Донецької області. Паливним партнером виступила компанія «Параллель».

Drag Racing є спринтерським заїздом автомобілів на дистанцію довжиною 402 метри. Для участі в заїздах зареєструвались 54 пілота з Харкова, Запоріжжя, Бердянська, Слов’янська, Мелітополя, Волновахи, Краматорська. За напруженою боротьбою в 9 номінаціях спостерігали близько 3000 глядачів.

Всі переможці, які зайняли перші місця, отримали в подарунок паливні талони на Perfekt 95 від компанії «Параллель».

«Drag Racing – дуже динамічні та азартні змагання. Ми завжди з великим ентузіазмом підтримуємо розвиток автомобільного руху в містах присутності наших АЗС. А фірмове пальне Perfekt 95, яке переможці отримали в подарунок, добре підходить для автомобілів, які беруть участь у перегонах, тому що дозволяє вберегти паливну систему, деталі та вузли камери згорання від нагару на високих швидкостях», - розповіла Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 384 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz