Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2019 » Травень » 24 » За підтримки ВОЛЯ в Херсоні реалізовано благодійний проект «Мама року»

Розміщення новин компаній

За підтримки ВОЛЯ в Херсоні реалізовано благодійний проект «Мама року»

Компанія ВОЛЯ визначила підтримку сімейних цінностей одним із ключових принципів своєї соціальної політики. Це добре знають у Херсоні, де компанія другий рік поспіль в якості генерального спонсора допомагає реалізовувати благодійний проект «Мама року».

Церемонія нагородження найкращих і найактивніших мам міста проходила в херсонському палаці молоді. Напередодні були визначені переможці в 14 своїх номінаціях: жінки-мами, які встигають буквально все в своєму житті: виховувати дітей, будувати кар'єру, вести домашній побут, займатися своїм розвитком, брати участь у соціальних ініціативах, при цьому залишатися красивими і жіночними.

Головний титул «Мама року 2019» отримала Марина Колокот. Марина - художній керівник творчого колективу дітей з інвалідністю «Янголи добра», допомагає особливим дітям соціалізуватися.
А сам захід був благодійним. Громадська організація «Мама ЮА» зібрала кошти на розвиток соціально-психологічного ресурсного центру «Крила Янголів», який нещодавно відкрився в Херсоні для дітей різних соціальних категорій.

ВОЛЯ не тільки підтримала проект, а й додала заходу атмосфери свята. Компанія організувала дитячу локацію, де дітей розважав улюбленець усієї малечі - міньйон. Дітлахи грали, малювати та бавилися кольоровими повітряними кульками.

Бажання взяти участь у благодійному проекті і стати генеральним спонсором церемонії нагородження «Мама року» для компанії ВОЛЯ не випадкове. Як соціально-відповідальна компанія, ВОЛЯ приділяє особливу увагу традиційним родинним цінностям, уособленням та берегинями яких і є мами.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 369 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz