Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2021 » Серпень » 4 » Zakaz.ua запустив у Києві доставку з роздрібної мережі «Пчелка маркет»

Розміщення новин компаній

Zakaz.ua запустив у Києві доставку з роздрібної мережі «Пчелка маркет»

З 2 серпня у киян з'явилася можливість замовляти продукти через сервіс доставки Zakaz.ua з ще одного супермаркету - новим партнером стала торгова мережа «Пчелка маркет». Кур'єрська доставка здійснюється з магазину за адресою вул. Вацлава Гавела, 18.

Відзначимо, що ритейлерська мережа «Пчелка маркет» стала вже 12-м партнером міжнародної компанії Zakaz.ua, для яких сервіс здійснює доставку по Україні і допомагає розширити аудиторію споживачів за рахунок онлайн-замовлень.

Для замовлення на сайті і в мобільному додатку pchelka.zakaz.ua зараз доступно більше 8 500 позицій. З часом асортимент товарів буде розширюватися. На сайті також створений розділ з акційними пропозиціями, який дозволяє покупцям економити свої кошти.

Формують замовлення професійні комплектувальники сервісу, які будуть збирати все необхідне з полиць супермаркету відповідно до побажань клієнтів. Щоб нічого не забути, сайт сервісу Zakaz.ua пропонує формувати списки улюблених товарів, які можна замовити пізніше в кілька кліків.

Перед доставкою всі продукти зі списку замовлення упаковують у спеціальні термоящики, які зберігають правильний температурний режим. Вартість доставки товарів до дверей кур'єром становить 69 грн. Для нових клієнтів при замовленні на суму від 300 грн і вагою до 40 кг перші дві доставки безкоштовно. Також є можливість самовивозу з магазину, яка дозволяє оплачувати тільки вартість роботи комплектувальника - 24 грн.

Нагадаємо, що з 19 липня Zakaz.ua також почав здійснювати доставку товарів із мережі делікатес-маркетів «Космос», яка входить до складу групи компаній «Таврія В», одного з головних гравців продуктового ритейлу на півдні України.

«Показник зростання популярності продуктового онлайн-шопінгу стає дедалі більше, про це свідчить наша аналітика і рейтинги в ЗМІ відвідувань маркетплейсів. Тому, щоб задовольнити потреби наших клієнтів і розширити лінійку вибору товарів, ми регулярно підключаємо нові торгові мережі. На даний момент знаходимося на етапі підготовки до запуску доставки з ще декількома новими партнерами, про яких ви дізнаєтеся трохи пізніше в кінці серпня», - коментує Андрій Курський, CEO сервісу Zakaz.ua.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 468 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz