Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Травень » 14 » Змагання з мотокросу в рамках чемпіонату України відбулися за підтримки «Параллели»

Розміщення новин компаній

Змагання з мотокросу в рамках чемпіонату України відбулися за підтримки «Параллели»

В квітні 2019 року в м. Слов’янськ під патронатом міського голови Вадима Ляха вперше відбулись змагання на кубок України (східний регіон) та Чемпіонат Донецької області «Кубок Донбасу» з мотокросу в рамках чемпіонату України. Компанія «Параллель» традиційно виступила паливним партнером заходу.

За кубки й медалі змагались 70 спортсменів із 5 регіонів України: Донецької, Луганської, Харківської областей, а також з Дніпра та Запоріжжя.

Всіх учасників розділили на 9 категорій: 50 см3 (5-9 років), 65 см3 (8-12 років), 85 см3 (11-14 років), АМХ1, АМХ2, Open, Ветерани 45-50 років, Ветерани 50-55 років, Ветерани 55 років і більше. Отримані результати спортсменів були внесені в турнірну таблицю чемпіонату України.

Найстаршим учасником змагань був 66-річний майстер спорту Володимир Фастовець з Краматорська. А наймолодшим – 7-річний Микита Федорець з Дніпра.

Переможці заїздів в різних категоріях нагороджені грамотами, медалями та кубками, а також фірмовим бензином Perfekt-95 від паливного спонсору змагань – компанії «Параллель».

Після нагородження почався рок-концерт за участю груп "Смолова галерея","Old School " та cover band "Carre".
«Спонсорська підтримка змагань з мотокросу в Слов’янську стала для «Параллели» вже традиційною – третій рік поспіль ми виступаємо генеральним паливним партнером. Цього року захід вперше відбувся в рамках чемпіонату України. Радує, що і рівень змагань, і рівень майстерності учасників з кожним роком стає вищим», – зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 373 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz