Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Вересень » 1 » ЗМІНИ В УПРАВЛІННІ ІНДУСТРІАЛЬНОГО ТЕЛЕВІЗІЙНОГО КОМІТЕТУ

Розміщення новин компаній

ЗМІНИ В УПРАВЛІННІ ІНДУСТРІАЛЬНОГО ТЕЛЕВІЗІЙНОГО КОМІТЕТУ

ІТК припиняє співробітництво з Ігорем Ковалем. В ІТК новий директор.

В Індустріальному Телевізійному Комітеті (ІТК) наприкінці серпня відбудуться кадрові зміни.

Новим директором ІТК за попередньою домовленістю всіх сторін стане Юлія Кахановська – спеціаліст з 16-річним досвідом роботи в сфері медіа аналітики та з глибоким розумінням медіа ринку. До останнього часу Юлія обіймала посаду керівника департаменту медіа досліджень в ТОВ «АМ-Централ» (рекламні агенції Amplifi Ukraine/Dentsu Aegis Network Ukraine). Також раніше працювала керівником аналітичних проектів в ТОВ «Діджитал Скрінз» (Медіа Група Україна) та була членом технічного комітету ІТК.

На позиції директора Індустріального Телевізійного Комітету Юлія Кахановська буде представляти інтереси телевізійної, медійної сфери України. Асоціація сподівається, що з приходом нового менеджера медіаринок нашої країни отримає новий стимул для розвитку.

Індустріальний Телевізійний Комітет припиняє співробітництво з директором Ігорем Ковалем. В ІТК Ігор Коваль з 2009 року: спочатку займався дослідженням та створенням законодавчих ініціатив для належного функціонування медійного ринку України, в 2012 році очолив в Асоціації напрям GR, також відповідав за співробітництво з міжнародними та партнерськими організаціями, а з 2015 року обіймав посаду директора Індустріального Телевізійного Комітету.

Асоціація висловлює свою вдячність Ковалю Ігорю за плідну роботу та внесок у розвиток медійної сфери України.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 376 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz