Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Квітень » 23 » ADIDAS НАДИХАЄ СВІТ ПОБАЧИТИ НОВІ МОЖЛИВОСТІ І ПРЕДСТАВЛЯЄ СЕРІЮ ГЛОБАЛЬНИХ РОЛИКІВ ДО БРЕНД-КАМПАНІЇ IMPOSSIBLE IS NOTHING

Розміщення новин компаній

ADIDAS НАДИХАЄ СВІТ ПОБАЧИТИ НОВІ МОЖЛИВОСТІ І ПРЕДСТАВЛЯЄ СЕРІЮ ГЛОБАЛЬНИХ РОЛИКІВ ДО БРЕНД-КАМПАНІЇ IMPOSSIBLE IS NOTHING

adidas представляє еволюцію бренд-філософії Impossible Is Nothing («Неможливе можливо»). ПОБАЧИТИ МОЖЛИВОСТІ — як сказано в сміливих відеороликах — це бунтарський оптимізм, заснований на прагненні adidas через спорт змінювати життя людей на краще.

Сюжет у документальному стилі домашніх зйомок розкриває раніше невідомі факти з життя найвідоміших людей у світі. Історії проілюстровані архівними кадрами і розказані друзями і знайомими спортсменів.

Для adidas «Неможливе можливо» — це спосіб розширити межі мислення в світі, в якому інші бачать тільки неможливе. Це бренд-філософія, яку поділяє спільнота adidas і його партнери. Щоб розкрити суть даної ідеї, бренд запускає найамбіціознішу серію відеороликів на сьогоднішній день.

У серії відеороликів відображені раніше невідомі факти з життя героїв, які поділилися історіями про спорт і культуру, демонструючи, як їх дії і віра в оптимізм сформували їх життя. Герої також розповіли про те, як уявляли своє майбутнє, які можливості бачили перед собою і як втілювали їх в життя. Мета цієї кампанії — надихнути людей побачити і реалізувати свої власні можливості після перегляду серії історій, які демонструють як багато чого можна досягти, якщо вірити в оптимізм і слідувати за своїми бажаннями і прагненнями не оглядаючись на сумніви і чужу думку.

Бейонсе запросила всіх знайти свій голос і використовувати її платформу для вираження особливостей кожного. Сія Колісі, перший чорношкірий капітан збірної ПАР з регбі, побачив можливість і привів свою команду до перемоги на чемпіонаті світу з регбі 2019, який проходив в Японії. Приклад Колісі довів, що спортивні змагання не обмежуються тим, що відбувається на полі: перемога національної збірної не тільки вплинула на уболівальників, але і згуртувала всіх жителів країни.

Тіффані Абреу, перша жінка-трансгендер, яка взяла участь у чемпіонаті Бразилії з волейболу, побачила можливість знову повернутися у великий спорт після п'ятирічної перерви. Тіффані надихнула багатьох людей прийняти себе і, розкривши власну індивідуальність, щиро і відважно показати її світу.

Серія відеороликів досліджує, як філософія бренду втілюється в інноваційному дизайні — від створених для світових рекордів бігових кросівок, таких як модель Adizero Adios Pro, до політики сталого розвитку, яка реалізується спільно з генеральним директором компанії Parley Сірілл Гучем і спрямована на скорочення пластикових відходів.

Impossible is Nothing («Неможливе можливо») відображає стратегію adidas, представлену в березні 2021 року і зосереджену на створенні кращого майбутнього для спорту за рахунок фокусу на сталий розвиток, інновації, а також розвитку інклюзивного світу:

- Дотримуючись політики сталого розвитку, adidas прийняв на себе зобов'язання повністю відмовитися від використання первинного поліестеру на користь переробленого у всіх продуктах бренду до 2024 року.

- adidas вірить у здатність спорту об'єднувати людей і прагне зробити індустрію відкритою для слабо репрезентованих спільнот. Бренд продовжує контракт з Лігою чемпіонів УЄФА, в тому числі з Чемпіонатом Європи з футболу та Лігою чемпіонів серед жінок.

- adidas продовжує створювати по-справжньому інноваційні продукти і сприяти розвитку технологій: бренд представить нову технологію 3D-друку проміжної підошви — 4D4WD, а також продукти, створені спільно з компанією Allbirds.

Прем'єра відеороликів відбулася в квітні в Instagram акаунті @adidasukraine і акаунтах амбасадорів бренду, нові історії будуть виходити протягом весни і літа.
_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1085 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz