Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Лютий » 8 » adidas Originals представляє OZWEEGO CELOX

Розміщення новин компаній

adidas Originals представляє OZWEEGO CELOX

adidas Originals представляє нову модель високотехнологічних кросівок, натхненних пізніми 90-ми — OZWEEGO CELOX. Сучасний силует поєднує в собі елементи ключової моделі, при цьому представляє переосмислену естетику з футуристичними лініями і сміливим вибором кольорів. OZWEEGO CELOX повертають енергетику тієї епохи і представляють вінтажний силует, втілений за допомогою сучасних технологій.

Натхненні OZWEEGO 3, легкими і зручними інноваційними біговими кросівками 1998 року, нові OZWEEGO СELOX представляють футуристичний підхід до дизайну, що проявляється в таких деталях, як лінії підошви і напівпрозорі спеціальні вставки, які підтримують стопу в передній частині стопи і п'ятці. Верх OZWEEGO CELOX виконаний з м'якої сітки і гладкого термополіуретану.

Модель була створена з використанням фірмової технології adiPRENE, також взятої з архіву бренду, яка забезпечує максимальну амортизацію. Що стала в 90-х буквально символом технологічних інновацій у взутті, розробка adiPRENE дозволяє сьогодні створювати максимальний комфорт під час руху.

Нові моделі OZWEEGO CELOX вже у продажу в магазинах adidas Originals.
________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 393 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz