Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Лютий » 2 » adidas Originals представляє Stan Smith, Forever

Розміщення новин компаній

adidas Originals представляє Stan Smith, Forever

adidas Originals представляє нову колекцію Stan Smith, Forever, виконану з перероблених матеріалів. Будучи втіленням дизайну поза часом, культовий силует Stan Smith залишався принципово незмінним понад півстоліття.

Зараз легендарна модель готова до змін, і в рамках ініціативи бренду по боротьбі з пластиковими відходами #ENDPLASTICWASTE, виходить в новій екологічнії версії, роблячи крок в «чисте» майбутнє.

Вихід оновлених моделей кросівок, виконаних з застосуванням нових технологій – серії високоефективних перероблених матеріалів PRIMEGREEN – ознаменував нову еру Stan Smith. Зберігши автентичний дизайн легендарних кросівок, починаючи з цього сезону, Stan Smith стає франшизою, яка повністю відповідає політиці бренду зі сталого розвитку та місії #ENDPLASTICWASTE.

Верх силуетів виконаний з перероблених матеріалів, а підошва кросівок складається з переробленої гуми. Логотипи Stan Smith на язичку і п'ятці виконані в кольорі слонової кістки. Задня частина жіночої моделі Stan Smith доповнена графічними зображеннями планети, квітів і стрілок. Чоловіча модель виконана в лаконічній біло-зеленій гамі з підошвою в кольорі слонової кістки.

Підтримуючи політику бренду зі сталого розвитку, кожен силует в колекції упакований в класичну синю коробку adidas Originals, яка більш ніж на 90% складається з переробленого паперу.

Нові моделі Stan Smith вже у продажу в магазинах adidas Originals.
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 369 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz