Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Лютий » 3 » ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ БУТСИ PREDATOR FREAK З ТЕХНОЛОГІЄЮ DEMONSKIN 2.0 ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ НАД М'ЯЧЕМ

Розміщення новин компаній

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ БУТСИ PREDATOR FREAK З ТЕХНОЛОГІЄЮ DEMONSKIN 2.0 ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ НАД М'ЯЧЕМ

adidas представляє нову модель бутс PREDATOR FREAK, яка дарує спортсменам нові можливості в грі і забезпечує підвищений контроль над м'ячем. Оновлений дизайн PREDATOR поєднує в собі оновлену технологію DEMONSKIN 2.0 зі збільшеною кількістю шипів і покращеною посадкою, що дозволяє гравцям досягати найкращих результатів в грі.

Нові бутси PREDATOR FREAK розроблені з використанням технології DEMONSKIN 2.0, яка забезпечує підтримку стопи на 360 градусів. Технологія DEMONSKIN, що вперше з'явилася в минулому сезоні і стала результатом роботи комп'ютерного алгоритму, являє собою гумові шипи, які розташовані в зонах контакту з м'ячем. Команда розробників adidas, враховуючи відгуки провідних гравців світу при створенні нової моделі, збільшила покриття, розташувавши шипи таким чином, щоб забезпечити гравцям підвищений контроль над м'ячем і посилити його підкручення при ударі.

«З моменту, як я взув нові бутси, я відразу зрозумів, що adidas зі своєю новою технологією DEMONSKIN, створив щось особливе. При першому ж ударі я відразу відчув різницю при контакті з м'ячем. Я щиро радий, що мій досвід враховувався при розробці нових PREDATOR », – коментує силует Поль Погба, гравець«Манчестер Юнайтед».

«Бутси PREDATOR для мене – ідеальне взуття. Випробувавши нову модель на тренуваннях, я можу впевнено заявити, що нові бутси дозволяють мені краще контролювати м'яч», – говорить Тоні Дагган.

Нові бутси PREDATOR FREAK є ще однією моделлю adidas, яка допомагає спортсмену розкрити всі свої здібності. Силует PREDATOR змінився за рахунок нового дизайну носка, який дає нозі більше можливостей для руху, а також сприяє адаптації бутси до ноги. Ще одним оновленням в дизайні є покращена технологія CONTROLFAME – шипована підошва, яка сприяє кращому зчепленню з поверхнею, підвищеному контролю і стабілізації кроку спортсмена для забезпечення повної потужності рухів.

Зовнішній вигляд PREDATOR FREAK також оновився. Натхненний дизайном таких успішних моделей, як 1998 PREDATOR ACCELERATOR і 2000 PREDATOR PRECISION, новий силует бутс відрізняється трьома смужками, що проходять від центру бутс навколо п'яти з переходом на нижню частини моделі. Завершують ефектний образ яскраві жовті шипи DEMONSKIN на яскраво-синьому фоні.

Починаючи з 1994 року, модель adidas PREDATOR асоціюється з іменами найвидатніших футболістів світу, що зробило бутси невід'ємною частиною історії футболу. Дотримуючись традиції, в нових бутсах PREDATOR FREAK гратимуть футболісти, серед яких Поль Погба, Тоні Дагган, Марк-Андре Тер Штеген, Давид Алаба і Еббі Далкемпер.

Бутси adidas PREDATOR FREAK доступні у продажу в магазинах adidas.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 478 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz