Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Грудень » 8 » BESTAGRO - ПЛАТФОРМА ДЛЯ СПІЛКУВАННЯ ФЕРМЕРІВ

Розміщення новин компаній

BESTAGRO - ПЛАТФОРМА ДЛЯ СПІЛКУВАННЯ ФЕРМЕРІВ

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ), в рамках реалізації проекту «Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП)» BestAgro, продовжує серію онлайн мітапів - неформальних зібрань фермерів та фермерок для обговорення питань і передачі кращих агропрактик у плодоовочевому секторі, тваринництві, аквакультурі, птахівництві (окрім курей), секторі кондитерської та крафтової продукції.

«Кращі агропрактики для ММСП BestAgro: знайомство, співпраця, планування» - такою була тема онлайн зустріч 6 грудня 2021 року. Її мета - знайомство команди проекту BestAgro з фермерами - носіями кращих агропрактик як з потенційними учасниками проекту.

Керівник проекту Ірина Барзо розповіла про завдання та цілі, які стоять перед проектом, а також акцентувала увагу учасників заходу на перевагах, важливості та необхідності участі у цьому проекті не лише тих виробників, які вже застосовують кращі агропрактики у своїх господарствах, а й тих, хто готовий впроваджувати їх та переймати успішний досвід колег.

Кожен учасник заходу – а їх було близько 30 - мав можливість розповісти про себе, своє господарство та унікальність власної справи. А також поділитися з іншими вже впровадженими ефективними технологічними розробками, бізнес-моделями, підходами до організації виробництва.

Зустріч засвідчила, що виробники сільськогосподарської продукції готові співпрацювати один з одним - ділитися досвідом, поширювати його, допомагати іншим впроваджувати дієві рішення, перевірені власною практикою. Важливо мати платформу для таких комунікацій. Стати такою платформою для передачі знань, досвіду, кращих агропрактик від фермера до фермера – одне із ключових завдань проекту BestAgro.

Попереду нові цікаві та важливі зустрічі. І щоб їх було більше, НАСДСУ, команда BestAgro запрошує фермерів долучатися що цієї платформи.

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1259 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz