Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Деревообробка і меблі » 2019 » Вересень » 9 » День працівників лісу!

Розміщення новин компаній

День працівників лісу!

Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат робить свій вагомий внесок у підтримку управління місцевими і світовими лісами.

15 вересня відзначається професійне свято День працівників лісу, людей, які невпинно піклуються про збереження лісу - нашого природного багатства і гарантії екологічної безпеки.

Дбайливе ставлення до лісу та екології в цілому обов'язок не тільки лісових господарств, а й усього суспільства.
ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» також в своїй виробничій діяльності вирішує питання енергозбереження та екологічної безпеки!

ПАТ «ЖЦПК», комбінат з повним циклом виробництва, самостійно виробляє теплову енергію, переробляє вторинну сировину (макулатуру) для виготовлення сировини (папір, картон) для упаковки і потім кінцевий продукт гофрокартонну тару. Промислові стоки, що виробляються під час усіх процесів, очищаються безпосередньо на комбінаті та повертаються в природне середовище. Постійний контроль та управління всіма процесами дозволяють впливати на кінцевий результат: якісна продукція без шкоди для екології!

Зареєстрований 05 листопада 2018 року міжнародний сертифікат відповідності ланцюга постачання за номером FC-COC-804900 підтверджує, что ПАТ «ЖЦПК» забезпечує управлінські і виробничі вимоги до ланцюга постачання у межах підприємства, а також, сертифікація за системою FSC означає, що підприємство робить свій вагомий внесок у підтримку управління як місцевими, так і світовими лісами та відповідального використання лісових деревних ресурсів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 569 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz