Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Деревообробка і меблі » 2017 » Травень » 19 » Деревообробка - не лише виставка…

Розміщення новин компаній

Деревообробка - не лише виставка…

Традиційно наприкінці весни (30 травня – 2 червня ц.р.) у Львові відбудеться спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «ДЕРЕВООБРОБКА», яка є не лише виставкою, а знаковою подією у галузі. З року в рік компанії, як вітчизняні так і іноземні, цінують свою присутність на даному заході. Адже, це важливий крок на шляху до того, щоб стати невід’ємною частиною процесу становлення деревообробки.

Виставка Деревообробка об’єднує виробників, постачальників машин і обладнання, представників лісової промисловості, постачальників послуг та представників науки і засобів масової інформації.
Цього року виставка набуває ще більших обертів, як за своїми масштабами та і за суттю планованого дійства. Передумов, для цього є чимало, а саме: понад 80% постійних учасників задекларували свою участь зі збільшенням виставкової площі; висока активність з боку нових компаній; широкий вибір ринкових новинок та унікальність супутніх заходів.

Підготовка до основного галузевого заходу весни – міжнародної виставки «Деревообробка» переходить в активну фазу! Концепція, нові ідеї, умови участі, планування вже в роботі. Підтримка постійних партнерів, таких як: Української Асоціації Деревообробного Обладнання, СП «Ройек-Львів» (співорганізатор), ТОВ «Мост-Україна» (генеральний партнер), ТОВ «МВМ-Захід» (офіційний партнер), Всеукраїнська галузева газета «Деревообробник», інформаційний портал деревообробної галузі derevo.info теж продовжується.

Отож, і Ви приєднуйтесь та використайте свій шанс отримати нові замовлення, знайти цікаві контакти, налагодити співпрацю з іноземними представниками деревообробного ринку, обмінятися досвідом.

20 ювілейна виставка Деревообробка – особливий захід, який відноситься до категорії «ОБОВ’ЯЗКОВО ВІДВІДАТИ»!!!
м. Львів, вул. Щирецька, 36 ВЦ Південний-ЕКСПО


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1655 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz