Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2019 » Травень » 24 » Другий Embraer 195 поповнив парк МАУ

Розміщення новин компаній

Другий Embraer 195 поповнив парк МАУ

У вівторок, 21 травня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» поповнила свій флот другим середньомагістральним вузькофюзеляжним Embraer-195. Повітряне судно отримало реєстраційний номер UR-EMF та стало 7-м літаком бренду Embraer у парку МАУ.

Літак ємністю 116 крісел має традиційну двокласну компоновку салону – кабіни бізнес та економічного класу. Для пасажирів середньомагістральних та внутрішніх рейсів авіакомпанії доступні також переваги продукту преміум-економічного класу. Повітряне судно буде експлуатуватися на близькомагістральних та регіональних маршрутах мережі МАУ. Виконання перших комерційних рейсів літак розпочне 27 травня поточного року.

«Другий Embraer-195 поповнив парк авіакомпанії МАУ в поточному році. Результати двох місяців роботи першого повітряного судна Embraer-195, що надійшов до парку МАУ у середині березня, підтвердили ефективність роботи літаків цього типу на близькомагістральних і внутрішніх маршрутах МАУ, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. – На жаль, затримка поставки трьох літаків Boeing-737 MAX через незалежні від авіакомпанії причини змусила нас переглянути та оптимізувати розклад – деякі рейси були скасовані, на низці маршрутів зменшилася частотність. Поставка чергового літака надасть авіакомпанії можливість дотримуватися заявленого розкладу та забезпечити пасажирам комфортні й пунктуальні перельоти».
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 435 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz