Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Грудень » 22 » Ефективність біодобрив. Частина II

Розміщення новин компаній

Ефективність біодобрив. Частина II

Продовжуємо знайомити вас із результатами дослідження ефективності та економічності використання активних бактеріальних комплексів для живлення та захисту рослин AZOTER.

Нагадаємо, що один із напрямків компанії HF Agro – розробка біодобрив, при використанні яких знижуються вдвічі витрати на внесення поживних речовин, а головне, підвищується врожайність культур та стійкість до посухи.

HF Agro активно досліджують нові розробки, тестуючи їх на полях у різних умовах і демонструючи на практиці результати.

Раніше було опубліковано звіт із розрахунками врожайності та економічними показниками на полях соняшника. Друга частина роботи експертів полягала в тому, щоб виявити, наскільки AZOTER є ефективним та економічно виправданим у вирощуванні кукурудзи.

Внесення бактеріальних добрив здійснювалося одночасно з посівом за допомогою восьмирядної сівалки Kinze із встановленими секціями Precision Planting та дообладнаним аплікатором для внесення рідких добрив HF Agro з виливом через заспокоювач насіння.

Дослідницьке поле було розділене на шість ділянок, на яких застосовувалася різна система живлення ґрунту: без використання будь-якого стартового добрива, використання тільки діамофоски, застосування лише біодобрива AZOTER, а також комплексний підхід із загальним підживленням.

На всіх дослідних ділянках було отримано відмінну врожайність кукурудзи. При цьому значно виділяються три показники врожайності: 9,06 т/га без стартових добрив, 9,52-9,78 т/га з живленням діамофоскою або із загальним живленням Azoter та діамофоскою та 10,24 т/га з роздільним використанням Azoter.

За вартості біодобрива AZOTER 165 грн/л, діамофоски 21 тис.грн/т, а кукурудзи 8 тис.грн/т маємо такі економічні показники.

Найбільше збільшення урожаю при найменших додаткових витратах на стартові добрива забезпечило беззастережну економічну перевагу ділянки №3, на якій використовувався тільки AZOTER. У результаті додатково є +7,79 тис.грн/га!

Реальні дослідження демонструють ефективність, а головне – прибутковість застосування активних бактеріальних комплексів для живлення та захисту рослин AZOTER. Що головне у виборі добрива: дієвість, безпека та найменші витрати на придбання, а за нинішніх умов ще й наявність необхідних обсягів.

AZOTER – це те, що потрібно для хорошого врожаю та прибуткового землеробства! Нагадуємо, що зробивши замовлення на біодобрива з мінімальною передоплатою, аграрії убезпечать себе від подальшого зростання ціни та дефіциту.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1601 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz