Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2022 » Лютий » 4 » ЯК ЗРОБИТИ ДОСТУПНИМИ ІННОВАЦІЇ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ

Розміщення новин компаній

ЯК ЗРОБИТИ ДОСТУПНИМИ ІННОВАЦІЇ ДЛЯ ФЕРМЕРІВ

Світ рухають інноватори та інновації. Аграрну економіку також. Усе більше розмов про розумне «Сільське господарство 5.0». Для того, щоб це сталося, країни, уряди дбають про те, щоб інноваційні продукти впровадили якомога більше фермерів, створюючи, підтримуючи різноманітні системи поширення знань та інформації для виробників сільськогосподарської продукції та й сільського населення, на загал.

Сільськогосподарське дорадництво є ключовим елементом таких систем, адже кожен країна – член ЄС зобов’язана мати систему консультування фермерів.

Про те, якими є ці системи у світі та в Україні, можна буде дізнатися 9 лютого 2022 року під час вебінару «Системи знань та інновацій для розвитку сільського господарства».
Початок о 10 годині.

Організатори: Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України, Запорізька торгово-промислова палата, Комітет підприємців АПК при ТППУ

Ключовий доповідач - експерт з сільського розвитку Проєкту ЄС «Institutional and Policy Reform for Smallholder Agriculture» д-р Анджей ГАЛАСЕВИЧ поділиться інформацією про AKIS – Європейську систему сільськогосподарських знань та інновацій. У його портфоліо - науковця та практика - розробка сільськогосподарських програм та стратегій для уряду Польщі, координація Національної програми розвитку сільських територій Міністерства сільського господарства та розвитку села Польщі, робота у міжнародних організаціях та проектах. Розумні села, система передачі знань у сільському господарстві та сільській місцевості – важлива сфера професійних інтересів д-ра Галасевича.

Серед спікерів заходу: Мартіньш ЦІМЕРМАНІС, голова правління однієї з найуспішніших на пострадянському просторі сільськогосподарських дорадчих служб - Латвійського центру сільських консультацій та освіти; Роман КОРІНЕЦЬ, директор Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України; фермери та керівники дорадчих служб Запорізької області, науковці, освітяни, представники міжнародних проєктів.

Вебінар проходитиме в рамках проведення 21-ої агропромислової спеціалізованої виставки «АгроТехСервіс – 2022».

З програмою вебінару можна ознайомитися тут: http://www.dorada.org.ua/uk/announce/vebinar-sistemi-znan-ta-innovacij-dlya-rozvitku-sil-s-kogo-gospodarstva-9-lyutogo-2022-roku.

Посилання для реєстрації: https://forms.gle/sqHENyZQ3bFYC9mS6
Усі зареєстровані учасники отримають матеріали заходу.

Посилання для підключення https://us02web.zoom.us/j/82707339128?pwd=Nk0zR0JpVWZCMXZJT1BKZTAxL29aQT09
Ідентифікатор конференції: 827 0733 9128.
Код доступу: 477112.

Контакти для довідок: Роман Корінець, 0975747327, rkorinets@gmail.com.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 801 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz