Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Серпень » 19 » Катар відкрив ринок для українських виробників меду та продуктів бджільництва

Розміщення новин компаній

Катар відкрив ринок для українських виробників меду та продуктів бджільництва

Українські виробники меду та продуктів бджільництва зможуть експортувати власну продукцію до Катару. Відповідний сертифікат погодили компетентні органи двох країн. Про це повідомляється на сайті Держпродспоживслужби, пише Mind.UA.

«Український мед відомий у всьому світі. Ми займаємо друге місце у світі як експортери цього смачного і корисного продукту. При цьому наші виробники поліпшують свої позиції. Для того, щоб зробити їх ще більш конкурентоздатними і сильнішими, МЗС разом із Держпродспоживслужбою продовжує відкривати нові ринки. Цього разу погоджено сертифікат здоров'я для експорту меду та продуктів бджільництва до Катару», – зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

Водночас міністри закордонних справ Дмитро Кулеба додав, що катарський сертифікат створює нові економічні можливості для українських компаній, зокрема для вітчизняного потужного продовольчого експорту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 560 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz