Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Лютий » 12 » «Київмлин» збільшив виробництво борошна

Розміщення новин компаній

«Київмлин» збільшив виробництво борошна

Компанія «Київмлин» за підсумками 2020 року, порівняно із попереднім роком, збільшила виробництво борошна на 20% — з 12 тис. тонн у 2019 році до 14,4 тис. тонн.

Про це повідомила прес-служба підприємства, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroPortal.

«Нам вдалось реалізувати кілька важливих інфраструктурних і маркетингових проєктів, завдяки яким «Київмлин» із регіонального бренду перетворився на повноцінну національну торгову марку. Зокрема, вдалось на третину розширити географію поставок борошна — тепер воно продається в усіх без винятку регіонах України крім окупованих територій», — розповів директор ТОВ «Київмлин» Андрій Опанасенко.

Зазначається, що у числі змін, які призвели до зростання продажів та обсягів відвантажень борошна, є розширення комунікації за межі Києва, вихід на телевізійні та діджитал-канали.

«Ми наростили впізнаваність, а незмінно висока якість підтвердила правильність вибору наших нових та постійних споживачів», — підкреслив директор ТОВ «Київмлин».

Слід додати, що наприкінці 2020 року «Київмлин» отримав нагороду фестивалю-конкурсу «Вибір року» — звання «Товар року» у номінації «Борошно».




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 494 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz