Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Будівництво » 2021 » Червень » 13 » Лауреати будівельної премії-2021

Розміщення новин компаній

Лауреати будівельної премії-2021

Навесні визначені перші переможці премії «Український Будівельний Олімп - 2021». Професійною нагородою відзначені наступні девелоперські та будівельні компанії.

АртБудСервіс, Київ, Лідер галузі промислового будівництва та логістики

Компанія займає провідне місце на ринку будівництва та модернізації промислових, комерційних і адміністративних об'єктів. АртБудСервіс виконує повний спектр будівельних робіт «під ключ»: виступає в ролі генерального підрядника, здійснює управління проектами, надає послуги з проектування та інжинірингу. Компанія бере на себе відповідальність перед замовником за всі етапи будівництва: від вибору земельної ділянки, отримання необхідних дозволів, визначення термінів і бюджету будівельних робіт до здачі в експлуатацію закінчених об'єктів.

BudCapital, Київ, Девелопер року. Стабільність, якість, професіоналізм


Девелоперська компанія BudCapital вже більше 10 років займається будівництвом сучасних житлових комплексів в місті Київ. За цей час компанія стала учасником близько тридцяти проектів житлової нерухомості. Найбільш відомі житлові комплекси девелопера - Вежа на Ломоносова, Новопечерський Вежа, Mirax, Manhattan City та Star City. Це житлова і комерційна нерухомість в різних районах Києва, яка відрізняється естетичною та функціональною архітектурою, зручною локацією, наявністю розвиненої соціальної інфраструктури, близькістю транспортних артерій.

Читати далі...
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1142 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz