Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Серпень » 26 » LOZOVA MACHINERY випустили на ринок новий продукт

Розміщення новин компаній

LOZOVA MACHINERY випустили на ринок новий продукт

LOZOVA MACHINERY поповнили асортимент ґрунтообробної техніки напівнавісними оборотними плугами IMPERIAL з максимальною кількістю пар корпусів 7+1.

Нагадаємо, що прем'єрний показ новинки відбувся 5 серпня на ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021, де відвідувачі змогли ознайомитися з роботою агрегату.

«Розроблений в LOZOVA MACHINERY INNOVATION CENTRE плуг ми тестували протягом двох років, – зазначив президент компанії Роман Гіршфельд. – І не тільки випробовували, але й постійно покращували, вдосконалювали, щоб презентувати вам готовий, вивірений продукт».

Трохи докладніше про переваги, конструкторські й технічні особливості. 

Плуг IMPERIAL призначений для оранки ґрунту під зернові й технічні культури. Глибина оранки становить 20-35 см, а рекомендована швидкість – 10 км/год. Агрегатується плуг з тракторами потужністю від 300 к.с.

Міцність і тривалу експлуатацію забезпечує надійна конструкція з високоякісних матеріалів.

Пояснюючи принцип роботи обладнання, головний конструктор Олексій Гріненко зазначив підвищену точність оборотного механізму.
«Поворот плуга на 180 ° виконується двома телескопічними циліндрами. При цьому гідросистема не потребує дуже великого тиску. А точне налаштування кута нахилу здійснюється за допомогою регульованих гвинтів окремо для кожної сторони. Серед переваг конструкції варто зазначити, що регулюється як кут нахилу, так і ширина відвалу. Тому робоча ширина захвату 8-корпусного плуга становить 2.64-4 м, а транспортна – 1.8 м», – додав він. 

Плуг IMPERIAL оснащений спеціальними гвинтовими відвалами зі збільшеним ресурсом, які призначені для роботи з різною структурою ґрунту, включаючи липку, дуже важку з підвищеною вологістю. 

Характерна особливість новинки – це лемеші, які виготовлені з поліпшеної сталі із застосуванням унікальної термообробки. Завдяки цій технічній вигадці передня поверхня стає виключно твердою, а задня залишається менш твердою. «Як результат – робочі поверхні спрацьовують рівномірно, що сприяє збільшенню терміну їх використання, – пояснює головний конструктор. – Що стосується великого й опорного колеса, його розміри, до речі, 400/70-R20, то воно зменшує тиск на ґрунт. А завдяки боковому розташуванню скорочується навантаження на раму, а також відстань між колесами трактора і колесами плуга. Це дозволило нам домогтися ще й хорошої маневровості всього агрегату при розворотах». 

У серійне виробництво новинка LOZOVA MAVHINERY надійде восени цього року.

_________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 455 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz