Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2021 » Листопад » 15 » LOZOVA MACHINERY візьме участь в AGRITECHNICA-2022

Розміщення новин компаній

LOZOVA MACHINERY візьме участь в AGRITECHNICA-2022

З 27 лютого по 5 березня 2022 року LOZOVA MACHINERY візьме участь у наймасштабнішій події аграрної індустрії – міжнародній виставці AGRITECHNICA-2022, яка традиційно пройде у Ганновері (Німеччина).

«Ми з нетерпінням чекаємо на виставку, щоб з новою силою та енергією презентувати свої інноваційні розробки. Для нас AGRITECHNICA вже стала рідним заходом. Як усі люди чекають на Новий рік, так ми, сільгоспвиробники, чекаємо на AGRITECHNICA», – поділився президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд.

Компанія LOZOVA MACHINERY активно готується до участі у виставці, щоб продемонструвати свої універсальні та продуктивні рішення, з якими життя аграрія стає комфортнішим та багатшим.

З моменту AGRITECHNICA-2019 LOZOVA MACHINERY сильно виросли: провели вдосконалення та оновлення асортименту, розширили ринки продажів, розробили та освоїли випуск абсолютно нової для компанії продукції.

Нагадаємо, що AGRITECHNICA мала відбутися цієї осені, але через третю хвилю пандемії в Німеччині її перенесли на березень 2022 року.

LOZOVA MACHINERY з нетерпінням чекають на виставку, щоб показати й розповісти про свої найкращі досягнення всьому світу!
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 954 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz