Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Грудень » 16 » МАУ коригує розклад рейсів до Італії

Розміщення новин компаній

МАУ коригує розклад рейсів до Італії

У зв'язку з посиленням карантинних обмежень для подорожуючих з України з боку Міністерства Охорони Здоров’я Італії авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» повідомляє про скорочення частот між Україною та Італією, а саме зменшення кількості рейсів до Рима та Мілана на період з січня по лютий 2022 року. Детальніше з оновленим розкладом рейсів можна ознайомитися згодом на офіційному сайті авіакомпанії.

Зокрема, з 16.12.21 по 31.01.22 в’їзд на територію Італії дозволений лише певним категоріям громадян:

· Власники посвідки на проживання в Італії;

· Громадяни, які в’їжджають на територію Італії з підтвердженими мотивами роботи, навчання чи лікування;

· В окремих випадках, за рішенням італійських компетентних органів та за наявності аргументованих підстав.

При в’їзді громадянам України, які відносяться до зазначених вище категорій необхідно до прибуття заповнити онлайн форму санітарного контролю; пред’явити сертифікат про негативний результат ПЦР-тестування або експрес-тестування на COVID-19 (зроблений не раніше, ніж за 72 години до вильоту); активізувати процедури нагляду за здоров’ям у медичних установах відповідно до території проживання та пройти 10 днів самоізоляції, по закінченню якої провести повторне тестування. Детальніше про виключення на офіційному сайті Посольства Італії в Україні.

В свою чергу, авіакомпанія МАУ пропонує своїм пасажирам, які не належать до особливих категорій громадян, та у яких придбані авіаквитки до Рима та Мілана:

Q Змінити маршрут подорожі на будь-які власні рейси МАУ та внутрішні код-шер рейси МАУ, які виконуються в період 16 грудня 2021 – 28 лютого 2022, без оплати штрафу і доплати по тарифу згідно кабіни обслуговування в оригінальному квитку.

Нагадуємо, що МАУ виконує рейси до низки міст, з яких легко дібратися до гірськолижних курортів. Пропонуємо переоформити квитки на ці напрямки: Барселона (Андорра), Женева, Мюнхен, Тбілісі, Зальцбург, Стамбул, а згодом і Кайсері та Ерзурум (Туреччина), про що повідомимо додатково.

Q Змінити дату подорожі на рейси МАУ за оригінальним маршрутом (Рим, Мілан), які виконуються з 01 лютого 2021 року, без оплати штрафу і доплати по тарифу в оригінальному класі бронювання протягом терміну дії квитка.

Q Обміняти квиток на промокод.

Q Оформити повне або часткове повернення коштів.

У разі виникнення додаткових питань можна звернутися за консультацією в особисті повідомлення офіційної групи МАУ в Facebook, або заповнити форму зворотного зв’язку на сайті www.flyuia.com .
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1337 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz