Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Жовтень » 21 » МАУ коригує розклад рейсів на листопад

Розміщення новин компаній

МАУ коригує розклад рейсів на листопад

Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України відтерміновує початок виконання рейсів Київ-Брюссель-Київ, Київ-Дюссельдорф-Київ та Київ-Прага-Київ до 27 листопада 2020 року. Перегляд рейсів за вказаними маршрутами обумовлений продовженням низки карантинних обмежень на перетин кордонів з метою запобігання розповсюдження COVID-19.

Додатково МАУ прийняла рішення щодо відтермінування рейсів в Єреван та Баку до 13 листопада 2020. Відповідний крок обумовлений високим ступенем ризиків для безпеки польотів у зоні Вірменсько-Азербайджанського конфлікту. Дане рішення синхронізується з позицією Державної авіаційної служби України щодо існування високого рівня ризиків на невизначений термін.

Також важливо зазначити, що уряд Грузії продовжив карантинні заходи в країні задля запобігання розповсюдження COVID-19 до 1 грудня 2020 включно.

Надалі МАУ слідкуватиме за епідеміологічними показниками на вказаних напрямках та ситуацією в Нагірному Карабаху. Авіакомпанія робитиме все можливе, щоб за послабленням карантинних заходів та зменшенням ризиків польотів пасажири одразу отримали змогу скористатися відповідними рейсами.

Усі інші маршрути залишаються без змін. Забронювати квиток можна на сайті авіакомпанії.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 479 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz