Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Деревообробка і меблі » 2019 » Лютий » 8 » Міжнародна виставка «Деревообробка»

Розміщення новин компаній

Міжнародна виставка «Деревообробка»

Міжнародна виставка «Деревообробка» відбудеться вже у двадцять другий раз, і цілком природно, що за цей час вона здобула популярність і визнання серед гравців ринку. Цьогоріч захід запланований на 14-17 травня і традиційно у м. Львові. Лише інноваційні рішення, цікаві бізнес-пропозиції, корисні майстер-класи і продуктивні зустрічі чекають як учасників так і відвідувачів виставки.

Експоненти виставки представлять наступні тематичні групи: обладнання та послуги для лісового господарства та лісової промисловості; основне, допоміжне технологічне обладнання для первинної і вторинної обробки та переробки деревини; інструменти й інструментальне приладдя, обладнання та засоби для енергозбереження, кондиціонування повітря, захисту навколишнього середовища, забезпечення безпеки праці, запобігання пожежам; лакофарбова продукція та ін.

Розглос про успішність та ефективність виставки «Деревообробка» спровокував серед нових компаній чималий інтерес. Відтак, вони вже заздалегідь подбали про свою участь у цьогорічній виставці, адже мають чим здивувати і що запропонувати відвідувачам. Тож, зовсім скоро будуть анонсуватися нові імена виставки.
Крім цього, постійний склад учасників теж ретельно готується до нашої галузевої події і обирає найкращі пропозиції зі свого асортиментного ряду.

А тим часом, долучайтеся до спільноти однодумців, де є більше актуальних новин та новинок від учасників виставки: https://www.facebook.com/derevolviv/

Організатор: ПрАТ “Гал-ЕКСПО»
032 297 06 28
067 675 73 71
antonivom@gmail.com
www.galexpo.com.ua/derevo

_______


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 588 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz