Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Грудень » 14 » Нова авіакомпанія Air Ocean Airlines відтепер здійснює рейси між Харковом і Львовом

Розміщення новин компаній

Нова авіакомпанія Air Ocean Airlines відтепер здійснює рейси між Харковом і Львовом

12 грудня відбувся перший рейс за новим регулярним напрямком Львів-Харків від українського перевізника Air Ocean Airlines. У Міжнародному аеропорті «Харків» літак урочисто зустріли представники аеропорту та авіакомпанії. В ході прес-конференції стало відомо, що вже скоро Air Ocean Airlines відкриє також перельоти з Харкова до київського аеропорту імені І. Сікорського (його називають «Жуляни»).

Детально про рейси
Подорож до Львова новим рейсом займає 1 годину 15 хвилин. Вильоти відбуваються щочетверга та щонеділі. Вартість квитків — від 868 гривень в один бік. До речі, ця вартість включає до 7 кілограмів ручної поклажі, багажне місце до 23 кілограмів та легкий перекус у дорозі.

Вильоти до столиці ж відбуватимуться вже з 21 грудня — щодня, окрім субот. Тривалість подорожі становитиме 1 годину 10 хвилин, вартість квитків — від 965 гривень в один бік, також з урахуванням ручної поклажі та багажу.



Придбати квитки на обидва рейси можна на сайті перевізника, аеропорту чи в авіакасах.

Про нового перевізника
Air Ocean Airlines — молода українська авіакомпанія, заснована 16 вересня 2020 року. Зараз авіапарк перевізника складається з двох сучасних літаків українського виробництва АН-148 2011 и 2012 років випуску, невдовзі їх буде вже шість та маршрутна мережа також зросте.



Вітчизняні літаки компанії розвивають швидкість до 850 кілометрів на годину — аналогічні параметри, наприклад, у поширених літаків Аirbus-320 та Вoeing-737. На борту літаків Air Ocean Airlines по 75 місць — між рядами залишається багато простору, тому перельоти дійсно комфортні.




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1267 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz