Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2021 » Листопад » 8 » Нові герої прикрашають упаковку нектарів Джусік

Розміщення новин компаній

Нові герої прикрашають упаковку нектарів Джусік

З жовтня 2021 р. на полицях магазинів з’явився дитячий нектар Джусік із яскравими Поні з популярного мультфільму «Дружба – це Чудо» та культовими Трансформерами, на яких виросло не одне покоління хлопчаків.

Оновлена лінійка дитячих нектарів Джусік сподобається не лише дітям, а й дбайливим батькам. За результатами досліджень, саме ці герої популярні серед дитячої аудиторії від 5 до 8 років. Транформери – улюблені герої хлопчиків будь-якого віку. «Соки для дівчаток» – в упаковках з малюнком веселих та милих поні: Твайлайт, Пінкі Пай, Флаттершай, Рейнбоу Деш.

У лінійці улюблені сокові смаки дітей: бананово-полуничний, яблучно-виноградний, персиковий, мультивітамінний. Виробник ТМ Джусік – Одеський завод дитячого харчування, відомий високою якістю та натуральністю всіх своїх продуктів.

«Нові герої для упаковки наших дитячих продуктів – це підтримка модних тенденцій та відображення змін у вподобаннях дітей. Наші маленькі споживачі ростуть і «мультяшні» смаки змінюються разом із ними. Ми врахували і «крутість» героїв, і різні уподобання дівчаток та хлопчиків, тому в кожній лінійці у нас два персонажі», – каже Інна Рябцева, менеджер з маркетингу JNSD.

Джусик – це соки для розваги, відкриття дитиною нового, та можливість насолодитися смаком разом із найпопулярнішими героями. Нагадаємо, що раніше на упаковці соків та нектарів Джусік було зображено персонажів мультфільму «Маша та Ведмідь».
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 891 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz