Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2022 » Лютий » 2 » Новий вигляд, колишній смак: редизайн бляшанки REVO™ 2022

Розміщення новин компаній

Новий вигляд, колишній смак: редизайн бляшанки REVO™ 2022

Цей рік для бренда розпочався зі змін: оновився дизайн бляшанки енергетика. REVO™ у новому оформленні вже з’явився на полицях деяких торговельних мереж, де він невдовзі змінить колишній варіант.

Зовнішній вигляд напою став більш мінімалістичним і сучасним, будучи стилізованим під срібну кулю. Бляшанка кольору сталі оздоблена переосмисленим варіантом зірки – відтепер чорної, як смокінг суперагента. І не дивно, адже рік народження коктейлю – 2007! На зірці контрастує напис REVO Alco Energy, а нижня частина паковання містить знаменитий слоган: One shot – one hit.

Світ навколо стрімко змінюється, він вимагає гнучкості та прогресивного мислення, і REVO™ завжди відкритий до інновацій. Спочатку все нове може дивувати, навіть викликати внутрішній супротив, але лише на коротку мить. Головним є те, що вміст бляшанки залишиться незмінним: улюблений смак і традиційний вибуховий мікс гуарани, даміани та вітамінів.

Автор оновленого дизайну – креативний директор ГК «Нові Продукти» Олександр Стрижельчик, який від самого початку є ідейним натхненником бренда, тож розуміється на продукті якнайкраще: «REVO™ давно став напоєм-легендою. Нас шеймлять та обожнюють, хейтять і люблять. Не хочемо аналізувати (хоча, звичайно ж, ми це робимо), але! Прийшов час змінитися зовні. Всередині – ну ок, ми досконалі. Так а що, які питання, ось, нова бляшанка».

Енергетичний коктейль REVO™ з’явився на українському ринку 15 років тому і зразу був призначений для харизматичної молоді із незалежним світоглядом та яскравою індивідуальністю. З 2007 року дизайн бляшанки фактично не змінювався, і завжди містив такі впізнавані елементи, як револьвер на тлі смугастої зірки. Час для апгрейту настав, адже потрібно еволюціонувати, щоб залишатися вірним незмінному гаслу: One shot – one hit!

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 856 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz