Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2020 » Листопад » 15 » Перемогти в грі та в житті: Reebok x Assassin's Creed® Вальгалла

Розміщення новин компаній

Перемогти в грі та в житті: Reebok x Assassin's Creed® Вальгалла

Спільна колекція студії Ubisoft і Reebok, присвячена релізу гри Assassin's Creed® Вальгалла, надійшла в продаж в магазини. Довгоочікувана капсула, натхненна епохою завоювань вікінгів і виконана в кольоровій палітрі північного сяйва, доступна в магазинах бренду з 11 листопада.

У колекцію Reebok x Assassin's Creed Вальгалла увійшли три моделі кросівок в кольорах північного сяйва:

- Zig Kinetica. Відсилаючись до темряви скандинавської ночі і до північного сяйва, Zig Kinetica x ASSASSIN'S CREED Вальгалла отримали чорний верх з формованої сітки в поєднанні з фірмовою зиґзаґоподібною підошвою з технологією повернення енергії смарагдового відтінку. Модель прикрашена зображенням одного з основних символів скандинавської міфології — ворона Синіна, який допомагає головному персонажу Ейворі в його подорожі.

- Club C Revenge. Лаконічне виконання Club C Revenge x ASSASSIN'S CREED Вальгалла виділяється верхом з м'якої замші з вставками чорного і смарагдового кольорів. На п'ятці можна побачити подвійну бойову сокиру, що втілює собою нордичну готовність до всього і є одним з найбільш знакових символів вікінгів.

- Classic Leather Legacy. Classic Leather Legacy x ASSASSIN'S CREED Вальгалла з холодним сірим верхом і акцентами кольору смарагдового моря і смарагдової димки — ідеальний вибір для тих, хто не хоче вибирати між теперішнім і минулим. Тиснений символ ворона на п'ятці ще раз нагадує про особливе значення цих птахів для вікінгів.

У капсулі також представлені дві худі, кепка і шкарпетки в тон. Кожен виріб прикрашено логотипом ASSASSIN'S CREED Вальгалла х Reebok і такими символами скандинавської міфології, як ворони і сокири.

Assassin's Creed® Valhalla вийшла 10 листопада 2020 року на Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation®4, в Epic Games Store і Ubisoft Store на Windows, а також на UPLAY +, сервісі підписки Ubisoft, і в Stadia. Assassin's Creed Valhalla вийде на PlayStation®5 разом з виходом консолі 12 листопада 2020 року.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 445 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz