Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2019 » Червень » 14 » Прогноз виробництва і цін на яблука на сезон-2019/20

Розміщення новин компаній

Прогноз виробництва і цін на яблука на сезон-2019/20

Цінові та торгові очікування від нового українського яблучного сезону-2019/20 будуть ключовою темою обговорення під час дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019», яка розпочне свою роботу 14 серпня у м. Дніпро.

За традицією, під час ділової програми конференції буде презентований щорічний прогноз виробництва і цін на яблука в Україні від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», який учасникам події представить Олександр Хорев, керівник проекту.

«Вже зараз є очевидним, що Україні, як і багатьом іншим європейським країнам, навряд чи вдасться повторити рекордний результат виробництва яблук 2018 р. Проте абсолютні цифри є лише однією стороною медалі», – говорить Олександр. «Саме тому у презентації прогнозу ми, як і завжди, спробуємо надати не тільки прогноз кількісних показників виробництва яблук в Україні в новому сезоні, а й якісні очікування від нового врожаю. Розвиток сегменту яблук преміум-якості, що демонструє одні з найшвидших темпів зростання в країні, буде мати прямий вплив як на цінові перспективи нового сезону. Не слід забувати і про активний розвиток нових експортних напрямків для українських яблук».

Що більш важливо, цього року до підготовки прогнозу виробництва і цін на яблука буде залучена аналітична команда Української плодоовочевої асоціації УПОА, що дозволить змістити акцент прогнозу в більш практичну площину. Ще одним результатом успішної співпраці між проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» й УПОА буде організація міжнародного торгового форуму з імпортерами яблук під час конференції.

Нагадуємо, що подія відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 14 серпня та практичний бізнес-тур 15 серпня до компанії UApple. Усього в події приймуть участь більше 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 8-10 країн світу – виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні і фінансові організації тощо.

Конференція організована проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації УПОА та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 518 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz