Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Березень » 2 » Reebok Club C Legacy: Твій час. Твоя спадщина.

Розміщення новин компаній

Reebok Club C Legacy: Твій час. Твоя спадщина.

Переосмислена класика 80-х в новій кампанії бренду про пошук балансу і спокою в навколишньому хаосі

Reebok представляє свіжу інтерпретацію іконічного силуету Club C, який уособлює собою дух бренду. Нова модель стала продовженням проекту Reebok #СтворюйСвоюСпадщину, який спонукає кожного стати автором своєї особистої спадщини і черпати натхнення з навколишнього світу.

Нова кампанія Club C Legacy розповідає про важливість пошуку балансу між щоденною суєтою і часом для себе. Адже перед тим, як почати створювати нове, потрібно перезавантажитися, включити режим «Не турбувати» і побути наодинці з собою.

Глобальну кампанію представляють британський музикант Ден Діліон, шведська співачка АВА і автор пісень, і виконавиця з Лондона Его Елла Мей.

Дизайн нових Club C Legacy виглядає стильно і прогресивно, залишаючись при цьому вірним тенісному минулому Reebok. Унікальність кросівок розкривається у використаних матеріалах. Верх, виконаний з текстилю та шкіри, в поєднанні з напівпрозорою проміжною підошвою надає зовнішньому вигляду кросівок естетику спокою й умиротворення. У квітні 2021 року колекція Club C Legacy доповниться моделями з лінійки ReeCycled, верх яких мінімум на 30% виготовлений з перероблених матеріалів.

Кросівки Reebok Club C вже доступні в магазинах Reebok.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 449 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz