Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Лютий » 7 » Reebok Nano X1: сенсаційні кросівки для [всього]

Розміщення новин компаній

Reebok Nano X1: сенсаційні кросівки для [всього]

Reebok показав свої найпрогресивніші і універсальні кросівки серії Reebok Nano, які підходять для будь-яких видів тренувань

Ні сезону без гучних новинок — це про Reebok. А сьогодні бренд здивував новиною, яку готував більше 10 років. Мова йде про довгоочікувані кросівках Reebok Nano X1, розробка яких стала результатом експериментів з технологіями і дизайном з 2010 року.

Модель Nano X1 вперше виходить так далеко за рамки початкового призначення лінійки Nano — бути кращим взуттям для професійних атлетів і інтенсивних крос-функціональних тренувань. Це найуніверсальніші, підтримуючі і стильні кросівки Reebok, які підійдуть для всього. Неважливо, що обираєте ви — бокс, танці, кардіо або силові тренування, вони підтримають будь-які ваші плани.

Якщо ви не можете і дня без руху, то точно оціните в нових Nano X1:

• Легкість: міцний і дихаючий матеріал верху Flexweave Knit — це ще більш м'який і стильний Flexweave для оптимального балансу комфорту і міцності.
• Комфорт: піноматеріал Floatride в підошві створює високоефективну амортизацію для комфорту і функціональності, як у бігових кросівок.
• Універсальність: новий анатомічний дизайн дарує швидкість, стійкість і впевненість при будь-яких рухах.

Ну, а якщо у взутті для вас важливі не тільки технології і комфорт, але і стиль, то модні текстури і актуальні кольори Nano X1 відмінно впишуться в будь-який ваш образ, коли ви на піку фізичних навантажень і коли вирішили пропустити тренування і дати собі час на відпочинок.

Серед героїв глобальної кампанії суперзірка змагального фітнесу Річ Фронінг-молодший, фітнес-інфлюенсери Террон Бекхем, Камілла Костек, баскетболістка Лексі Браун та інші.

Кросівки Reebok Nano X1 вже доступні в магазинах Reebok за ціною 4799 грн.
_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 439 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz