Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Січень » 25 » Reebok x Кунг-фу Панда: Стань майстром свого стилю

Розміщення новин компаній

Reebok x Кунг-фу Панда: Стань майстром свого стилю

Крута колаборація Reebok, DreamWorks Animation і Universal допоможе освоїти тонкощі спортивного стилю

Reebok, DreamWorks Animation і Universal Brand Development об'єдналися, щоб створити колекцію Reebok і Кунг-фу Панда, про яку точно будуть складати легенди. До неї увійшли кросівки і текстиль, присвячені милому панді По та іншим героям анімаційного фільму «Кунг-фу Панда».

У колаборації представлені культові силуети Reebok, натхненні всесвітом мультфільму, з безліччю відсилань до образів улюблених персонажів.

Кросівки Instapump Fury «Від Воїна Дракона» уособлюють шлях головного героя від звичайної панди, яка любить поїсти, до Воїна Дракона. З особливостей моделі: м'який замшевий верх з глянцевим зображенням дракона та натхненні знаменитими клаптиковими шортами По петельки на заднику та язичку. Підкладка навколо щиколотки відсилає до поясу головного героя, а на кнопках Pump зображені миска з локшиною і дракон. Підошва кросівок виконана в кольорах бамбука — одного з атрибутів По.

Верх Club C «Майстер свого стилю» виконаний з різних матеріалів і принтів, які відсилають до деталей одягу Несамовитої П'ятірки і По. Темно-синій носок кросівок натхненний штанами Журавля, язичок — екзоскелетом Богомола, тканина з принтом посередині — витонченим кімоно Тигриці, чорні вставки — шерстю головного героя, а на п'ятці можна помітити лусочки Гадюки. Логотип Reebok виконаний в стилі браслетів Мавпи, а забарвлення задника і підкладки відсилає до шортів По.

Кросівки Club C «Сила зодіаку» виконані в більш спокійному дизайні. Трафаретний принт в стилі китайської традиційної писемності на шкіряному верху прославляє кожного з семи майстрів кунг-фу: По, Тигрицю, Журавля, Мавпу, Богомола, Гадюку і Майстра Шіфу.

Енергійні кросівки Zig Kinetica «Від майстра Тай-чі» присвячені Китайському Новому року і закликають своїх володарів вірити в себе і довіряти своїй інтуїції. Верхня частина візуально відсилає до Світу Духів, в який потрапляє По в третій частині мультфільму, цю ж історію продовжують малюнок на устілці та цвітіння вишні на заднику.

Стати справжнім майстром свого стилю і зібрати весь образ можна доповнивши кросівки одягом з нової колекції. У колаборації Reebok і Кунг-фу Панда увійшли яскраві худі, толстовки, футболки та спортивні штани з зображеннями По, присвячені його становленню Воїном Дракона.

Спеціально для фанатів франшизи Reebok підготував особливу упаковку для кросівок в стилі Китайського Нового року. Червоний верх символізує конверти, якими обмінюються на святкових урочистостях в Китаї, а на коробці зображений динамічний графічний принт в стилі мультфільму. Самі кросівки загорнуті в цигарковий папір, що імітує меню з локшиною батька По, в якому представлене взуття колекції Reebok і Кунг-фу Панда.

Колекція Reebok і Кунг-фу Панда вже у продажу в фірмових магазинах Reebok.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 433 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz