Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Травень » 16 » Спекотно та яскраво: Карді Бі запускає першу колекцію одягу в партнерстві з Reebok

Розміщення новин компаній

Спекотно та яскраво: Карді Бі запускає першу колекцію одягу в партнерстві з Reebok

Reebok з гордістю представляє лінійку одягу, створену в колаборації з легендарною хіп-хоп виконавицею Карді Бі, доповнену кросівками яскравих забарвлень і націлену надихати жінок залишатися собою.

Дизайн одягу черпає натхнення в 90-х, відсилаючи нас до вінтажних силуетів Reebok і яскравим спогадами Карді про літні канікули в Коні-Айленді, центрі літнього відпочинку і розваг в Брукліні зі знаменитим парком атракціонів. Асортимент колекції відображає сміливість і прямолінійність співачки і неодмінно справить враження на кожного. Reebok і Карді Бі, об'єднавши зусилля, старанно працювали на всіх етапах: від вибору тканин і створення перших ескізів до фінального запуску колекції. Карді сама приміряла всі вироби і без її особистого схвалення нічого не виходило в виробництво.

«Я дуже пишаюся тим, що нарешті можу показати свою першу лінійку одягу, створену спільно з Reebok. З нею кожна дівчина зможе відчути себе привабливою і впевненою в собі. Легінси, облягаючі талію, і обтягуючі силуети підкреслять красу будь-якої фігури», - зазначила Карді.

Сміливі поєднання кольорів в пастельно-фіолетовій і яскраво-червоній гамі обов'язково привернуть загальну увагу, а деталі, що підкреслюють талію, і кокетливі сітчасті вирізи створять стиль, натхненний 90-ми роками, який на 100% відображає Карді.

Кольори і матеріали, використані в колекції, підійдуть для денного і вечірнього монохромних образів, в яких можна прямо із залу відправитися на прогулянку.

Колекція одягу вже доступна в обмеженій кількості в магазині в Ocean Plaza. Кросівки в наявності в усіх фірмових магазинах Reebok.

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 640 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz