Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Січень » 27 » Stokton - люксовий бренд дизайнерського повсякденного взуття

Розміщення новин компаній

Stokton - люксовий бренд дизайнерського повсякденного взуття

Stokton - італійська якість і унікальний дизайн

Фешн-індустрія часто згадує даний бренд, як один з найяскравіших представників поєднання класичних і сучасних концептів. Це не дивно, адже в ньому ви знайдете всі атрибути високоякісної італійської марки і сміливі дизайнерські знахідки в урбаністичному стилі.

Його історія почалася в 1978 році в Тоскані. Основною позицією для компанії на довгий час стали мокасини, які на багато років закріпилися, як фірмова фішка бренду для італійців. Вони мали унікальні риси і були виготовлені на вищому рівні якості, завдяки чому лейбл отримав широке визнання спочатку на батьківщині, а потім і відправився завойовувати увагу європейських покупців.

Окрім цього моделі мали і унікальні риси дизайну, які були дуже до вподоби заможним італійцям, і певними елементами досі відображаються у моделях сучасного асортименту компанії. Спочатку бренд був заточений саме під чоловіче взуття, але з часом колекції розширилися до жіночих моделей.

Основний напрямок Stokton - це спорт-шик, проте дизайнерські творіння складно назвати простими кросівками або кедами. Кожна модель має певні подібності з класичними представниками даної категорії, проте дизайнери завжди намагаються підкреслити індивідуальність великою кількістю декоративних елементів, грою забарвлень і унікальними деталями конструктиву.

Як поважний люксовий лейбл - Stokton використовує тільки найкращі матеріали для пошиття включаючи натуральну, шкіру і замшу, хутро, текстиль. Центральним натхненником бренду є житель мегаполісу. Саме спираючись на його потреби, стильові вподобання і побажання компанія створює свої нові колекції, які є ідеальними для використання на міських вулицях.

Сезон не має значення - фірма випускає зимове і демісезонне взуття, яке відмінно показує себе в не найприємніших погодних умовах. Проте лейбл найбільше люблять саме за ексклюзивність та оригінальність.

Дійсно, в асортименті ви знайдете безліч унікальних моделей в урбан-стилі, проте є в ньому і більш спокійна класика для консервативних в стильових уподобаннях покупців. Незважаючи на наявність найсучаснішого обладнання деякі операції досі здійснюються вручну. Купуючи продукти цієї марки ви завжди можете розраховувати на бездоганну якість і високий комфорт.

Придбати оригінальну продукцію можна у офіційного дистриб'ютора в мультибрендовому інтернет-бутику одягу, взуття та аксесуарів люкс-класу Charisma.

_________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 378 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz