Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2021 » Грудень » 16 » ТМ «Чудо-Чадо» – лідер серед органічних виробників продукції для дітей у 2021 році!

Розміщення новин компаній

ТМ «Чудо-Чадо» – лідер серед органічних виробників продукції для дітей у 2021 році!

Відомий бренд дитячого харчування «Чудо-Чадо» за підсумками незалежних експертів галузі та споживачів визнано найкращим виробником органічної продукції для дітей у 2021 р. Переможців було оголошено 8 грудня під час унікального органічного форсайту та нагороджено особливим «свідомим кубком», створеним з переробленого пластику.

До рейтингу увійшли сертифіковані органічні бренди, що виробляють їжу для дітей. Серед них – виробник лінійки органічного дитячого харчування під ТМ «Чудо-Чадо» – компанія Vitmark. Підготували рейтинг BrandStory спільно з ГС «Органічна Україна» та компаніями «Органік Стандарт» і Organicinfo. Лідерів визначили в усіх категоріях шляхом голосування та досліджень.

На першому етапі, до живого голосування на розсуд споживачів було обрано та оприлюднено 20 торговельних марок, які мають в асортименті органічну їжу для дітей, їх продукція доступна для широкого вжитку на торгівельних майданчиках і вони ведуть активну комунікаційну діяльність з споживачами в інформаційному та медійному полі.
На другому етапі споживач вирішував самостійно, який бренд є лідером, віддаючи перевагу та власний голос за улюблений бренд, шляхом голосування.

Нагородження та підбиття підсумків з органічного світу за 2021 рік відбувалося під час органічного форсайту 8 грудня 2021 р., а результати оцінки офіційно оприлюднили за тиждень після події.

«Органічне пюре для дітей – це важлива інновація, як для виробника, так і для категорії локального дитячого харчування,– говорить комерційний директор компанії Vitmark Денис Барляєв. – Ми запустили виробництво органічного пюре від «Чудо-Чадо» лише влітку і тим приємніше, що менше ніж за півроку цей органічний продукт від українського виробника з локальної органічної сировини прийшовся до смаку найвибагливішій аудиторії – батькам».
Нагадаємо, що органічне пюре виробляється в 90 грамовій зручній м’якій упаковці з кришкою, що загвинчується, ціна в роздробі становить близько 27 гривень, що суттєво нижче подібної продукції, що імпортується з-за кордону.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1611 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz