Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Легка промисловість » 2021 » Червень » 2 » Українська фабрика шитиме спецодяг для поліції Німеччини

Розміщення новин компаній

Українська фабрика шитиме спецодяг для поліції Німеччини

Українська фабрика «ТК-Стиль» займатиметься пошиттям спецодягу для поліції Німеччини.

Про це повідомили в програмі «Київ. NewsRoom» телеканалу «Київ», пише видання kyiv.media.

Світлана Титова-Толстик, директорка швейної фабрики «ТК-Стиль», розповіла, як їм вдалося домовитися про співпрацю з поліцією Німеччини.

«Замовників ми завжди шукаємо самі. Нашій фабриці вже 17 років. Увесь цей час ми шиємо для Європи та Америки, співпрацюємо з доволі відомими брендами. Із Німеччиною ми працюємо теж не перший рік – шили модельний одяг, пальта для НАТО, а також корпоративний одяг. У нас вже велике портфоліо, тож саме цей замовник (для поліцейської форми – ред.) для нас був не дуже важким», – зазначила пані Світлана.

Водночас директорка швейної фабрики пояснила, що її компанія отримує від замовника все необхідне – лекала, тканини, фурнітуру тощо.

Також пані Світлана розповіла, як її команда з Чернігова стала відомою у світі.

«Більше всього замовників із Німеччини, наприклад, ми залучили 2 роки тому, коли я під час однієї з робочих поїздок (торгових місій) познайомилася з ними. Із іншими замовниками зазвичай теж знайомимося під час торгових місій. На цих зустрічах ми отримуємо контакти й знайомимося з новими брендами. Після цього нам надсилають замовлення. Ми також проходимо всі необхідні аудити, які організовують замовники перед тим, як надіслати нам матеріали», – наголосила Світлана Титова-Толстик.

За словами пані Світлани, Європа та Америка замовляє в Україні пошиття одягу насамперед через те, що в їхніх країнах майже не залишилося власних виробництв. Натомість замовляти пошиття, наприклад, у Китаї – невигідно з погляду логістики та якості виробів.

«У Європі проблема відсутності кадрів на виробництвах почалася ще років 10 тому. Наразі ця проблема вже років 3-4 інсує і в Україні», – зазначила пані Світлана.

Цікаво, що в «ТК-Стиль» наразі немає замовлень для українських спецслужб немає.

«Текстиль-Контакт» – група компаній, яка розпочала свою діяльність в 1995 році та є провідним національним оператором продажу тканин і матеріалів легкої промисловості.

«ТК-Стиль» – це сучасна швейна фабрика, що спеціалізується на виробництві верхнього одягу, плечових і поясних виробах з 2003 року. Ця фабрика входить до групи компаній «Текстиль-Контакт». Територіально «ТК-Стиль» розташована в Чернігові.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 819 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz