Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2021 » Серпень » 19 » Укрзалізниця підвищила тарифи на вантажні перевезення

Розміщення новин компаній

Укрзалізниця підвищила тарифи на вантажні перевезення

Укрзалізниця розпочала двоетапний процес підняття тарифів, що планувався з вересня місяця. Відповідний наказ набув чинності з 17 серпня. Про це повідомляє Infoindustria.

Тариф піднято вперше за два роки, а отримані кошти будуть направлені на модернізацію дорожного полотна. В останнє масштабні ремонтні роботи проводились майже 10 років назад.

Наразі тариф для вантажів позакласної групи збільшено на 25,9%, тобто він буде встановлений на нині діючому рівні для вантажів 1-го тарифного класу. А перевезення вантажів 1-го та 2-го класу здорожчали на 8%. Відчутно змінилася вартість порожнього пробігу з-під вантажів першого тарифного класу — на 51.8%.

Та з 1 січня тарифи зростуть не менш колосально: перевезення вантажів першого тарифного класу стане дорожчим на 20.4%, а 2-го класу — на 6.5%.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 701 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz