Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2020 » Грудень » 2 » Укрзалізниця втричі збільшить капітальні вкладення у ремонт, модернізацію та будівництво

Розміщення новин компаній

Укрзалізниця втричі збільшить капітальні вкладення у ремонт, модернізацію та будівництво

Укрзалізниця в 2021 році планує виділити у 3 рази більше коштів у порівнянні з 2020 роком на оновлення, капітальний ремонт, модернізацію рухомого складу і будівництво інфраструктури. Такими є фінансові плани компанії на наступний рік.

Так, капітальні вкладення підприємства у 2021 році мають скласти 27,2 млрд грн, тоді як у 2020 році ця сума складе близько 9,7 млрд грн. Зауважимо, що 55% цієї суми – це власні кошти підприємства, 31% - кошти інвесторів, ще 14% планується отримати із державного бюджету.

Водночас Укрзалізниця розраховує на підтримку держави у реалізації цих планів. Адже інвестиції у відновлення інфраструктури мають бути комплексними та системними, аби у подальшому вони повернулися до держбюджету у вигляді прибутків.

Нагадаємо, керівництво Укрзалізниці озвучило план розвитку компанії, який допоможе вже 2021 року вивести її з кризи та забезпечити високий рівень прибутковості. Цей план передбачає насамперед зростання обсягів вантажних перевезень та масову модернізацію вагонів і локомотивів.

За словами голови правління компанії Володимира Жмака, 2021 рік має стати проривним на шляху перетворення Укрзалізниці зі збиткової компанії в прибутковий бізнес.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 399 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz