Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2018 » Жовтень » 14 » За 9 місяців 2018 року МАУ перевезла понад 6 мільйонів пасажирів

Розміщення новин компаній

За 9 місяців 2018 року МАУ перевезла понад 6 мільйонів пасажирів

Пасажиропотік на рейсах авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» в січні-вересні 2018 року збільшився майже на 15% у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року і перевищив 6 мільйонів чоловік. Частка трансферних пасажирів на регулярних рейсах МАУ склала 54%.

Протягом зазначеного періоду авіакомпанія МАУ виконала 46 708 рейсів, що на 7,5% більше, ніж за аналогічний період 2017 року. У той же час коефіцієнт зайнятості пасажирських крісел також збільшився на 0,6% і становить 81,5%. Обсяги перевезення вантажів і пошти досягли 17 646 тон, що на 17,4% перевищує аналогічні показники минулого року.

За звітний період МАУ розширила географію своїх польотів і відкрила чотири нових міжнародних напрямки: з Києва до Копенгагена, Каїр, Торонто і Делі.

З початку 2018 року МАУ в рамках програми розширення і оновлення флоту МАУ отримала сім літаків. Серед них - три повітряних судна нового для України типу Boeing 777-200ER і чотири сучасних лайнера Boeing 737-800, три з яких прибули безпосередньо з заводу концерну Boeing в Сіетлі.

«Як флагманський перевізник України МАУ продовжує послідовно розвивати і розгалужувати мережу своїх маршрутів. Столиця України, Київ, і його головний аеропорт «Бориспіль» мають геополітичну перевагу для організації транзиту, - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. - Прямі пасажирські потоки гармонійно доповнюються транзитними. Це дозволяє нам не лише розвивати обсяги діяльності власне МАУ, а й підтримувати і збільшувати обсяги діяльності суміжних підприємств авіаційної галузі України».

____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 473 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz