Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2019 » Липень » 24 » 10 років Boeing 737 NG у флоті МАУ

Розміщення новин компаній

10 років Boeing 737 NG у флоті МАУ

Сьогодні, 24 липня 2019 року, виповнилося рівно десять років з дня поповнення флоту МАУ першим літаком Boeing 737 Next Generation. МАУ стала першою українською авіакомпанією, яка почала експлуатацію літаків даного типу. Перший літак «Нового покоління» у флоті МАУ отримав реєстраційний номер UR-PSA.

В результаті поповнення парку літаками Boeing «Нового покоління» МАУ отримала важливу конкурентну перевагу на міжнародному ринку та зміцнила свої лідерські позиції в Україні. Повітряні судна Boeing Next Generation мали низку істотних переваг у порівнянні з попереднім поколінням. Так, питомі витрати на паливо знизились на 14% у порівнянні з Boeing 737-400, на 25% ‒ з Boeing 737-300 та на 34% у порівнянні з Boeing 737-500. Покращення показника економії витрат палива у поєднанні зі збільшенням місткості ‒ 186 місць ‒ сприяла зниженню собівартості пасажирського крісла. У той же час, високі показники надійності двигунів, встановлених на Boeing NG, дозволили підвищити ефективність експлуатації та спростити технічне обслуговування літаків. В результаті у авіакомпанії з’явилась можливість знизити тарифи на авіаперевезення та запропонувати пасажирам більш вигідні ціни на квитки.

За десять років експлуатації літаків Boeing NG у флоті МАУ було 30 суден даного типу: 26 Boeing 737-800 і 4 Boeing 737-900. 12 літаків було отримано безпосередньо з заводу концерну Boeing в Сіетлі. На початку цього року лізинговий контракт по двом першим літакам «Нового покоління» завершився, і борти були повернуті лізингодавцю. На сьогодні флот МАУ нараховує 28 суден «Нового покоління», середній вік яких не перевищує 9,7 років.

«За ці десять років літаки Boeing-737 «Нового покоління» зарекомендували себе, як дуже надійна машина, ‒ зазначив президент МАУ Юрій Мірошников. ‒ Ми експлуатуємо повітряні судна Boeing від дня заснування авіакомпанії, і на сьогодні вони становлять абсолютну більшість у флоті МАУ. На жаль, поставка трьох замовлених нами літаків наступного покоління ‒ Boeing-737 MAX, запланована на квітень цього року, була відкладена на невизначений час через трагічні катастрофи в Малайзії та Ефіопії. Але, незважаючи на ці непередбачені та не залежні від нас обставини, ми маємо намір і надалі планомірно та послідовно реалізовувати програму оновлення та омолодження флоту авіакомпанії».
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 461 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz